Wij zijn open - EF's veilig leren garantie tijdens Covid-19
EF Stageprogramma
EF Stageprogramma

EF Stageprogramma

Gebruik je nieuwe taalvaardigheden in een internationale werkomgeving.
32/26 Lessen/week
(Lessen van 40 minuten)

Beschrijving: 
Dit programma combineert een stage van minimaal 50 uur met een EF Intensieve cursus van minimaal 4 weken. Concentreer je op het schrijven van je cv en leer verschillende sollicitatietechnieken. Ontwikkel branchespecifieke taalvaardigheden en doe waardevolle internationale werkervaring op bij een professionele organisatie. Aan het einde van het programma ontvang je een EF-stagecertificaat.

 

Beschikbaar in: 
Alle EF scholen in de UK, Ierland, Malta, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Duitsland, China, Italië en Spanje (behalve Malaga).

Liever een langere stage?
Probeer ons Internship Plus Program. Kies een 3+3 programma (3 maanden een taalcursus en 3 maanden stage) of een 6+3 programma (6 maanden een taalcursus en 3 maanden stage). Neem contact met ons op voor meer informatie.


 

EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Onze leergarantie betekent dat je elke zes weken een taalniveau vooruitgaat indien je al je lessen volgt & al je taken vervolledigd. Alsook is het mogelijk om sneller meer vooruitgang te boeken. Zo niet, dan studeer je gratis totdat je dat wel doet.