Bijna uitverkocht! Boek de laatste plaatsen in jouw favoriete bestemming
All-inclusive reizen
All-inclusive reizen

All-inclusive reizen

Wat is inbegrepen
  • Cursus
  • Vluchten en tranfers
  • EF-begeleider
Doe onvergetelijke ervaringen op in een groep nieuwe vrienden, begeleid door een EF-begeleider tijdens een allesomvattende zomercursus.
Een totaalpakket
Van retourvluchten en transfers tot lesgeld, maaltijden en accommodatie: alles is inbegrepen in ons uitgebreide zomerreispakket. Je kunt je droombestemming kiezen, of je nu 2, 3 of 4 weken wilt studeren, en wij regelen de rest. Kies uit een van onze Internationale Zomerscholen en bepaalde Internationale Talencampussen.
Begeleide reizen
Eerste reis naar het buitenland en niet zeker wat je kunt verwachten? Een ervaren EF-begeleider staat gedurende je hele reis voor je klaar. Zij begeleiden je vanaf het vliegveld in je eigen land, gaan met je mee en ondersteunen je tijdens je reis. Met EF maakt de reis deel uit van het avontuur!
Ervaringsgericht leren
Onze Groepscursussen zijn gericht op het inzetten van je taalvaardigheden, zowel binnen het klaslokaal als daarbuiten. We testen je taalniveau voor aanvang van de cursus, zodat we je in de juiste klas kunnen plaatsen. Studenten worden ook aangemoedigd om de rest van de dag hun voordeel te doen: tijdens het avondeten met je gastgezin, bij het voetballen met nieuwe vrienden of bij het verkennen van een nieuwe stad met je EF-begeleider.
Studiebezoeken en excursies
We brengen de lessen buiten het klaslokaal, zodat je de lokale cultuur kunt ontdekken. Studiebezoeken, culturele excursies en dagtochten maken deel uit van het lesprogramma. Voeg extra activiteiten toe door te kiezen uit een aantal EF-pakketten om verder te profiteren van je omgeving en meer van je bestemming te zien.
Activiteiten vol actie
Dankzij je EF-begeleider zul je snel met je medestudenten in contact komen. Van sightseeing en schilderen tot excursies en sporten: je gebruikt je gloednieuwe vaardigheden terwijl je praat met nieuwe vrienden, waarbij je het leren combineert met veel plezier.