Bijna uitverkocht! Boek de laatste plaatsen in jouw favoriete bestemming
Travel your way
Travel your way

Travel your way

Wat is inbegrepen
  • Cursus
  • Accommodatie
  • Maaltijden
Je kan elke maandag van het jaar starten voor een periode van 2 tot 52 weken zodat jij kan komen wanneer het jou het beste past.
Leeftijden 13+
Beschikbaar voor 13 jaar en ouder op geselecteerde EF-campussen
Gepersonaliseerde cursusen
De taalprogramma's op onze Internationale Talencampussen zijn ontwikkeld om te personaliseren. We toetsen je taalbeheersing af om je te plaatsen in lesgroepen van je eigen niveau. Of je nu je niveau wil bijschaven, een intensieve cursus wil volgen of je wil voorbereiden op een taalexamen: wij hebben een gepersonaliseerd parcours voor iedereen.
Flexibiliteit en support
Jij beslist, waar, wanneer en voor hoe lang je wil studeren. Kies uit 10 talen en 50 geaccrediteerde campussen en volg een flexibel individueel parcours dat elke maandag start, het hele jaar door. We helpen je ook met het vervoer -vluchten en transfers. Kortom, we bieden je 100% steun.
Onafhankelijkheid
Een individuele reis is de perfecte manier om zelfvertrouwen en onafhankelijkheid op te bouwen. Je leert jezelf kennen dankzij nieuwe indrukken en vriendschappen. Uiteraard bijgestaan door EF-medewerkers.
Sneller leren
We garanderen je een vooruitgang in je taalvaardigheid. Onze innovatieve leermethode combineert traditionele lessen met interactief lesmateriaal om je volledig onder te dompelen. Dankzij de kleine lesgroepen krijg je persoonlijke aandacht van je leraar en heb je meer kansen om zelf het woord te nemen.
Activiteiten en excursies.
Ons EF-activiteitenteam stelt een kalender voor boordevol avontuur: sport, excursies, evenementen. Dat allemaal aan een voordelige prijs. Ze geven je ook graag de insidertips om het meeste te halen uit je bestemming.