Ga op een van EF's Talenreizen Italië om je Italiaans te verbeteren en breng een bezoek aan alle bezienswaardigheden in Rome. EF's Talenreizen Italië zijn een perfecte mix van klassikale lessen en praktijkoefeningen met een heleboel tijd om te oefenen. Kleine klassen en persoonlijke aandacht zijn de kenmerken van onze talenreizen in Italië.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taalreizen

13 - 17 jaar
2-8 weken
Groepsreizen

Ga tijdens je zomervakantie op reis met EF, leer internationale vrienden kennen en een taal beter spreken.

bestemming: Italië
Stad: Rome

EF Taalreizen

13 - 17 jaar
2-52 weken

Zet je eerste onafhankelijke stap in het buitenland deze zomer met een taalcursus bij een erkende EF school.

bestemming: Italië
Stad: Rome

EF Taalreizen

18 + jaar
2-52 weken

Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 12 talen in 52 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.

bestemming: Italië
Stad: Rome

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.

bestemming: Italië
Stad: Rome

Talenreizen Italië

Tijdens onze taalreizen Italië zul je verliefd worden op de bruisende energie van Rome. Na de lessen in het hart van de stad ga je samen met je klasgenoten naar cafés, musea, winkels en parken, en oefenen jullie samen jullie Italiaans. Meer dan 2000 jaar geschiedenis, kunst en muziek liggen op je in dit land te wachten. Stel je voor dat je tijdens een van onze taalreizen Italië een rondleiding door het eeuwenoude Forum krijgt in het Italiaans! Rome is ook een moderne stad, met een agenda vol evenementen, festivals en concerten. Er is geen betere manier om het echte Italië te ontdekken dan door jezelf onder te dompelen in de Italiaanse taal en cultuur.

Duizend reismogelijkheden

Tijdens onze taalreizen Italië organiseren we veel excursies buiten de stad, zodat je naast Rome ook de rest van dit historische en schitterende land kunt ontdekken. Proef bijvoorbeeld een fruitige pinot grigio in een wijngaard in de regio Alto Adige. Geniet van verse vis in de haven van Civitavecchia. Trakteer jezelf op een gondeltochtje in Venetië of ga naar de opera in Napels. Laat een vriend een foto van je maken terwijl je Toren van Pisa tegenhoudt. Op onze taalreizen Italië kun je veel excursies maken indien je een programma kiest met minder lesuren, maar je kunt ook na afloop van je cursus het land ontdekken als je met meer vertrouwen Italiaans spreekt.

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming