Taalschool in Ierland

Taalschool in Ierland
4.8
711
(711 beoordelingen)
4.8

Als je op zoek bent naar een Engelse taalschool in Ierland met moderne faciliteiten, een geweldige locatie, ervaren docenten en studenten afkomstig vanuit de hele wereld, ben je hier op de juiste plek. Onze taalschool in Dublin heeft het allemaal. Dus neem een kijkje op onze taalschool in Ierland, bekijk hieronder alle mogelijkheden en kies daarna het juiste programma uit voor jou.

Taalschool in Ierland

Taalschool in Ierland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin

Taalschool in Ierland

Onze taalschool in Ierland wordt omringd door prachtig natuurschoon. Het landschap is ontzettend pittoresk, en heel Ierland is doordrenkt van de geschiedenis. Eeuwenoude kastelen en rotsachtige kusten vormen een sprookjesachtige omgeving om in te studeren. Vanuit onze centraal gelegen school in Dublin ben je zo in andere steden en dorpen in de rest van het land. Meld je aan voor een weekendexcursie met klasgenoten of ga in je vrije tijd op eigen houtje op avontuur. Op onze taalschool in Ierland zul je altijd genoeg te bezichtigen hebben.

Moderne voorzieningen in historisch Ierland

Onze taalschool in Ierland heeft het voor jou geschikte programma, ongeacht hoe lang je in het land kunt blijven. Van langdurige intensieve cursussen tot kortere programma's met meer vrije tijd: jouw Engels zal in no time vooruitgaan. Zoals al onze Engelse scholen worden ook in onze Ierse programma's gebruik gemaakt van de allerbeste lesmethoden en staan ervaren leraren voor de klas. De lokalen zijn voorzien van de allernieuwste technologie waar je dagelijks gebruik van kunt maken. Leren was nog nooit zo makkelijk en leuk! Meld je daarom vandaag nog aan voor onze Engelse taalschool in Ierland.

Taalschool in Dublin: een thuisbasis ver van huis

Als je voor het eerst in je eentje naar het buitenland gaat, kan dat best spannend zijn. Maar maak je geen zorgen: op onze taalschool in Dublin vind je ongetwijfeld een thuisbasis ver van huis. Als je ervan houdt om veel verschillende mensen vanuit de hele wereld te ontmoeten, kies er dan voor om bij klasgenoten in een studentenresidentie te verblijven. Daar maak je snel nieuwe vrienden met wie je Dublin kunt ontdekken in je vrije tijd. Heb je liever een wat huiselijkere sfeer, dan kun je ook kiezen voor een gastverblijf als thuis tijdens jouw studie aan onze taalschool in Dublin. Je eet dan de maaltijden samen met locals en leert de Ierse levensstijl met eigen ogen kennen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.