Schrijf je in voor onze intake in november of januari & begin aan je buitenlands avontuur!
Cursussen
Cursussen

Programma's

Alle categorieën

Taalprogramma's

Een EF Studiejaar in het buitenland is de perfecte kans om jezelf onder te dompelen in een andere taal. Verbeter je taalvaardigheid...
Lees meer

Examenvoorbereiding

EF helpt je in je voorbereiding op officiële taalexamens zoals Cambridge English, IELTS, TOEFL en TOEIC. Dit kan ook voor verschillende taalexamens voor een van de zes andere talen.

EF Advanced Diploma's

Daag jezelf uit met een uitgebreid en intensief programma van Engelse of Franse taallessen, gecombineerd met sectorspecifieke vakken.

Universitaire voorbereiding in het buitenland

Krijg toegang tot een Master- of MBAprogramma aan een gerenommeerde universiteit of hogeschool, dankzij onze gegarandeerde plaatsing aan één van onze 230 partneruniversiteiten of -hogescholen.

EF Multi-talenjaar

Volg jouw programma wereldwijd.

Combineer een onvergetelijke wereldreis met de unieke mogelijkheid om in slechts negen maanden tijd tot wel drie talen te leren. Het unieke programma kan je afleggen in al onze EF International Campuses in 20 verschillende landen. De taalopties bestaan uit: Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Mandarijs, Japans en Koreaans.

Elke maandag van het jaar start er een nieuwe lesweek. Jij kan zelf bepalen wanneer je start en hoe jij je 36 weken taalstage opdeelt in modules van 6 weken. Beeld je in om in een van de hipste steden van Azië te studeren (Tokio, Singapore, Shanghai) of je te verdiepen in de wereld van fashion in modesteden zoals New York, Parijs of Berlijn. De mogelijkheden voor dat onvergetelijke avontuur zijn oeverloos.

Je volgt wekelijks 17 uur en 20 minuten les met de Algemene Cursus, met de Intensieve is dat 20 uur. Elke maandag kan jij aan je gepersonaliseerde wereldreis vertrekken.

Voorbeeld: 2 talen, 2 bestemmingen

Voorbeeld 1: Madrid (18 weken) – New York (18 weken)

Voorbeeld 2: Boston (24 weken) – Costa Rica (12 weken)

Voorbeeld: 3 talen, 3 bestemmingen

Voorbeeld 1: Miami (6 weken) – Rome (24 weken) – Shanghai (6 weken)

Voorbeeld 2: London (6 weken) – Parijs (12 weken) – Barcelona (18 weken)

Contact