High school in het buitenland

High school in het buitenland
4.9
1894
(1.894 beoordelingen)
4.9

Altijd al op een high school in het buitenland willen zitten? Ben jij ook zo'n fan van Amerikaanse tienerfilms? En droom jij ervan om jouw middelbare school in het buitenland af te maken? Vraag dan een brochure aan, kies voor het middelbare schoolprogramma en word een middelbare scholier in het buitenland.

High school in het buitenland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Pak nu je kans om te studeren met studenten van over de hele wereld. Behaal een diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Verenigde StatenEngeland
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandIerland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

Naar school gaan in het buitenland: een unieke ervaring!

Als je kiest voor een jaar High School Buitenland ervaring met EF verblijf je bij een gastgezin en ga je naar school met de lokale medestudenten. Door bij een gastgezin te verblijven ervaar je de levensstijl, cultuur en tradities van je gastland van dichtbij en leer je de taal het snelst. Een jaar in het buitenland is een geweldige kans om meteen je middelbare school Engels te verbeteren.

Ook is een jaar in het buitenland goed voor je culturele vaardigheden. Je krijgt in een jaar namelijk een volledige onderdompeling in de cultuur van het land waar je heen gaat, wat soms nog best lastig kan zijn. Al met al zal een jaar op een middelbare school in het buitenland dus een zeer leerzame en leuke ervaring zijn, die je nooit zult vergeten.

Jouw middelbare schooljaar in het buitenland zelf samenstellen? Alles kan met EF!

Naar school in het buitenland kun je helemaal zelf samenstellen. Wil je de High School spirit beleven in Amerika? Of toch liever thee drinken met je gastfamilie in Engeland? Of ben je benieuwd naar de prachtige natuur van Ierland? Alles kan met EF!

Een heel jaar naar het buitenland kan heel spannend zijn, maar EF zal je op elke mogelijke manier begeleiden. En je leert binnen de kortste keren een nieuwe taal, bijvoorbeeld door jouw Engelse taalvaardigheden in New York of Los Angeles dag in, dag uit te oefenen met medescholieren.

Waarom naar school in het buitenland met EF?

EF Education, opgericht in 1965, is de grootste particuliere onderwijsorganisatie ter wereld. Je vindt geen betrouwbaardere partner voor je High School Year in het buitenland. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij EF, we beschikken over de meest uitgebreide voorbereidingsmateriaal, we bieden een voorbereidingskamp van twee weken en een op maat gemaakte verzekering voor onze EF studenten.

Je reist altijd veilig en krijgt ondersteuning van hoge kwaliteit. Jouw veiligheid is altijd onze hoogste prioriteit. Gastgezinnen en vertegenwoordigers worden grondig gescreend en getraind. Ook hebben we 24-uurs noodnummers in de gastlanden.

Ga een nieuwe uitdaging aan, beleef een nieuw avontuur, ontdek een nieuwe wereldstad, groei als persoon en krijg nieuwe vrienden en herinneringen die voor de rest van je leven bij je blijven. Ga mee met EF en ga naar de middelbare school in het buitenland!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.