Kom studeren in Sydney, waar het leven goed is. Sydney is een internationale stad, met een levendige en culturele sfeer, maar Australië staat ook bekend om de beroemde surfstranden. Wanneer je gaat studeren in Sydney, zul jij je Engels drastisch verbeteren terwijl je tegelijkertijd deze fascinerende stad leert kennen.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.

bestemming: Australië
Stad: Sydney

EF Taalreizen

13 - 17 jaar
2-52 weken

Zet je eerste onafhankelijke stap in het buitenland deze zomer met een taalcursus bij een erkende EF school.

bestemming: Australië
Stad: Sydney

EF Taalreizen

18 + jaar
2-52 weken

Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 12 talen in 52 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.

bestemming: Australië
Stad: Sydney

Studeren in Sydney

Studeren in Sydney is een geweldige manier om je Engels te verbeteren terwijl je een levendige, afwisselende stad ontdekt. Sydney huisvest wereldberoemde bezienswaardigheden zoals het Oprah House en zonnige stranden zoals Bondi Beach. Tijdens het studeren in Sydney focus je op jouw Engelse communicatievaardigheden en geniet van het heerlijke weer en de moderne sfeer in deze stad. Elke dag breng je het in de klas geleerde meteen in de praktijk wanneer je door de stad slentert. Door je nieuwe taalkennis meteen toe te passen, spijker de die vaardigheden vast in je geheugen en kun je er de volgende dag snel op voortborduren. Elke dag in Sydney is een dag waarop je meer Engels spreekt.

Ontwikkeld voor flexibiliteit

Heb je eenmaal besloten dat je graag wilt studeren in Sydney, dan is het tijd om jouw studieprogramma te gaan samenstellen. Een van de belangrijkste vragen daarbij is hoe lang je in Sydney wilt blijven. Hoe langer je in het buitenland studeert, hoe meer jouw Engels vooruit gaat en je je zult thuis voelen in de hoofdstad van Australië . Onze medewerkers kunnen jouw huidige taalniveau testen en je helpen bij het bepalen hoe lang je zou moeten studeren om jouw taaldoelen te bereiken. Ook zul je uit cursusmogelijkheden zoals intensiteit, keuzevakken, stagemogelijkheden en accommodatie moeten kiezen. Tijdens het studeren in Sydney helpen we je vanaf je allereerste plannen tot en met na thuiskomst.