Studeren in Sydney

Studeren in Sydney
4.7
638
(638 beoordelingen)
4.7

Kom studeren in Sydney, waar het leven goed is. Sydney is een internationale stad, met een levendige en culturele sfeer, maar Australië staat ook bekend om de beroemde surfstranden. Wanneer je gaat studeren in Sydney, zul jij je Engels drastisch verbeteren terwijl je tegelijkertijd deze fascinerende stad leert kennen. Lees verder en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Studeren in Sydney

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney

Studeren in Sydney

Studeren in Sydney is een geweldige manier om je Engels te verbeteren terwijl je een levendige, afwisselende stad ontdekt. Sydney huisvest wereldberoemde bezienswaardigheden zoals het Oprah House en zonnige stranden zoals Bondi Beach. Tijdens het studeren in Sydney focus je op jouw Engelse communicatievaardigheden en geniet van het heerlijke weer en de moderne sfeer in deze stad. Elke dag breng je het in de klas geleerde meteen in de praktijk wanneer je door de stad slentert. Door je nieuwe taalkennis meteen toe te passen, spijker de die vaardigheden vast in je geheugen en kun je er de volgende dag snel op voortborduren. Elke dag in Sydney is een dag waarop je meer Engels spreekt.

Ontwikkeld voor flexibiliteit

Heb je eenmaal besloten dat je graag wilt studeren in Sydney, dan is het tijd om jouw studieprogramma te gaan samenstellen. Een van de belangrijkste vragen daarbij is hoe lang je in Sydney wilt blijven. Hoe langer je in het buitenland studeert, hoe meer jouw Engels vooruit gaat en je je zult thuis voelen in de hoofdstad van Australië . Onze medewerkers kunnen jouw huidige taalniveau testen en je helpen bij het bepalen hoe lang je zou moeten studeren om jouw taaldoelen te bereiken. Ook zul je uit cursusmogelijkheden zoals intensiteit, keuzevakken, stagemogelijkheden en accommodatie moeten kiezen. Tijdens het studeren in Sydney helpen we je vanaf je allereerste plannen tot en met na thuiskomst.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.