Studeren in Toronto

Studeren in Toronto
4.6
462
(462 beoordelingen)
4.6

Studeren in Toronto is dé manier om het moderne Canadese leven te proeven. Toronto is een multiculturele stad met een succesvolle economie. Onze programma's variëren van korte vakantiecursussen tot academische jaarprogramma's die je voorbereiden op de universiteit of een carrière in een Engelstalige omgeving. Lees verder en ontdek wat EF voor jou in petto heeft.

Studeren in Toronto

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: Toronto
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: Toronto
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: Toronto
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Canada
Stad: Toronto

Studeren in Toronto

Ga een paar weken studeren in Toronto om je Engels op te frissen of blijf een heel studiejaar om de taal vloeiend te spreken. De programma's zijn van verschillende lengtes en zwaartes, zodat je zelf de balans tussen lessen en vrije tijd kunt bepalen. Je kunt voor het studeren in Toronto ook een programma uitkiezen dat aansluit op jouw academische en werkgerelateerde doelen. Examenvoorbereidingscursussen helpen je om hoge scores te behalen op internationale taalexamens en vakken over geesteswetenschappen en cultuur stomen je klaar voor de universiteit. Na het studeren in Toronto ben je klaar om je Engels zo te gebruiken dat je er al je doelen mee bereikt.

Bereid je voor op je toekomst

Wie gaat studeren in Toronto verbetert er zijn Engels mee, en met die extra taalkennis kun je veel bereiken. Met examenvoorbereidingscursussen behaal je de testscore die je nodig hebt om toegelaten te worden tot een universiteit of om een bepaalde baan te krijgen. Tijdens het studeren in Toronto kun je ook een universitaire voorbereidingscursus volgen om toegelaten te worden tot een bepaalde Canadese universiteit of studiepunten te verdienen voor de universiteit thuis. Werkgerelateerde cursussen richten zich op het gebruik van Engelse woordenschat in een bepaalde branche. Ga je studeren in Toronto, dan ga je op weg naar succes en persoonlijke tevredenheid.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.