Studeren in München

Studeren in München
4.9
468
(468 beoordelingen)
4.9

De Duitse cultuur leer je het beste kennen door te studeren in München en de taal snel onder de knie te krijgen. Bezoek de lokale biertuin en koop wellicht je eigen Lederhosen. Ga studeren in München en leer het Duits met vertrouwen spreken in een comfortabele omgeving. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Studeren in München

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Duitsland
Stad: München
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
Stad: München
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland
Stad: München
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Duitsland
Stad: München

Studeren in München

Wie gaat studeren in München krijgt de kans een unieke Duitse stad te ontdekken. München is misschien vooral beroemd om zijn heerlijke bier, maar heeft ook een bijzondere mix van middeleeuwse en moderne architectuur waar de Alpen bovenuit torenen. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden voor een korte taalvakantie of een jaar lang studeren in München om vloeiend Duits te leren spreken. Hoe lang je ook zult blijven, je leert snel dankzij de kleine klassen, ervaren leraren en goed ontwikkelde lesmethode. Ook zul je snel nieuwe vrienden maken in de internationale groep medestudenten. Wanneer je gaat studeren in München zal je Duits zal al gauw net zo vloeiend stromen als het water in de rivier de Isar.

Accommodatiemogelijkheden in München

Tijdens het studeren in München kun je zowel in een studentenresidentie als in een gastverblijf logeren. Wanneer je kiest voor dat laatste, dan ervaar je het dagelijks leven van echte Duitsers. Je woont bij locals thuis, spreekt daar de taal en gaat daardoor snel vooruit. Bovendien is een gastverblijf een enorme culturele ervaring. Wil je tijdens het studeren in München liever in de studentenresidentie logeren, dan breng je meer tijd door met je klasgenoten daar en leer je ze misschien iets beter kennen. Je zit gegarandeerd op een centrale locatie vlakbij de school en hebt toegang tot de recreatielounge van de residentie. Maar waar je ook verblijft tijdens het studeren in München, je leert er altijd Duits terwijl je een geweldige tijd beleeft.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.