Studeren in Londen

Studeren in Londen
4.9
400
(400 beoordelingen)
4.9

Elk jaar gaan er duizenden studenten studeren in Londen. En jij? Met EF kun je Engels studeren in Londen vanaf twee weken tot een heel jaar. Wanneer je verblijft in deze metropool zul je zelfstandiger worden, je Engelse taalvaardigheden verbeteren en waardevolle internationale ervaring opdoen. 'Here I come, London!' Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Studeren in Londen

Gratis brochure

Zoek een programma

Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Engeland

Waarom studeren in Londen?

De charme van Londen heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Zelfs als je nog nooit in deze stad bent geweest, heb je er waarschijnlijk genoeg over gehoord. Engels studeren in Londen heeft extra veel aantrekkingskracht, en omdat er zoveel studenten in de Britse hoofdstad wonen levert dat een enorm sociale sfeer op: je ontmoet snel zowel Engelse als internationale studenten.

Veel bedrijven hebben speciale acties voor studenten, zoals goedkopere entreebewijzen, speciale studentenavonden en all-you-can-eat-mogelijkheden. Ons team in Londen is goed op de hoogte van deze aanbiedingen en geeft studenten regelmatig updates over zulke evenementen, naast de uitjes en excursies die we zelf organiseren. Kom studeren in Londen en word onderdeel van deze levendige gemeenschap!

Daarnaast geeft studeren in Londen je veel concurrentievoordelen op de arbeidsmarkt. Mensen die naar het buitenland gaan op zoek naar nieuwe kennis en ervaring worden zeer gewaardeerd door werkgevers. Na een studie in het buitenland kun je verschillende concurrentievoordelen laten zien. Tijdens je studie in Londen word je geconfronteerd met een nieuwe realiteit, buiten je comfortzone, en begin je op nieuwe manieren na te denken over situaties en benaderingen. Dit levert je een voordeel op in zowel je privé-, academische als professionele leven.

Studeren in Londen voor alle leeftijden en niveaus

Studeren in Londen met EF is voor alle leeftijden en niveaus, van beginners tot gevorderden. Of je nu Engels wilt studeren in Londen na het middelbaar, of besluit om een tussenjaar te nemen voordat je begint aan jouw studie Engels aan de universiteit - bij EF hebben we talloze mogelijkheden om te voldoen aan jouw leerdoelen, ambities en interesses.

Engels studeren in Londen is flexibel en gepersonaliseerd. Dat betekent dat je je studie in Londen kunt aanpassen aan jouw interessegebieden met keuzevakken, de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals creatief schrijven, Engelse examenvoorbereiding, Britse kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling en branchegerichte keuzevakken. Zo maak je van Engels studeren in Londen een investering voor je toekomst, die wellicht wel in de metropool zelf ligt.

Een kort overzicht van de mogelijkheden om te studeren in Londen met EF:

  • Verbeter je Engels tijdens onze taalcursussen in Londen
  • Bereid je voor op een universitaire studie in Engeland
  • Internationale stage- of vrijwilligerservaring
  • Behaal erkende taalcertificaten: TOEFL, TOEIC, IELTS of Cambridge examens
  • Studeer voor een master of een MBA
  • Volg branchegerichte cursussen Engels
  • Studeer optionele vakken in jouw interessegebied
  • Volg een bachelor of master aan Hult International Business School

Er zijn dus genoeg verschillende opties, maar het hangt er allemaal vanaf wat jij uit je studie in Londen wilt halen!

Verblijf tijdens je studie in Londen bij een gastgezin of studentenresidentie

Wie gaat Engels studeren in Londen kan kiezen uit verschillende accommodatiemogelijkheden. Veel studenten willen graag in een gastverblijf logeren, bij lokale inwoners met wie je jouw Engels in een relaxte sfeer kunt oefenen.

Anderen verblijven liever in een residentie, waar we altijd studenten van verschillende nationaliteiten bij elkaar zetten zodat je in het Engels met je roommate communiceert. Een residentie geeft je wat meer vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Maar welke accommodatie je ook kiest voor het studeren in Londen: onze accommodatiemedewerkers staan altijd klaar om je te helpen tijdens jouw verblijf.

Studeren in Londen bij EF heeft verschillende voordelen: onze school ligt in het hart van de stad, bij station Waterloo, één van de belangrijkste treinstations van Londen. Van daaruit kun je na de lesdag gemakkelijk de stad verkennen samen met je nieuwe, internationale vrienden. Onze leermethoden geven je een goede kennis van de taal die je wilt studeren, zodat je deze kunt gebruiken in academische, sociale en professionele contexten.

Onze aanpak stelt je in staat om met vertrouwen Engels te spreken, zowel tijdens als na je studie in Londen. Het maakt niet uit wat voor soort studieprogramma je kiest voor je studie in Londen, wij helpen je met alles: van het kiezen van je cursustype tot het plannen van je reis van en naar Londen. EF is de hele tijd bij je!

Ik wil Engels studeren in Londen, what's next?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats om te studeren in Londen. Wil jij meer informatie? Wil je bijvoorbeeld een antwoord op de vraag: hoeveel kan studeren in Londen kosten? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over Engels studeren in Londen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost studeren in Londen?

Het is moeilijk om precies te zeggen hoeveel het kost om in Londen te studeren, omdat het van verschillende factoren afhangt, zoals het soort programma dat je kiest, de school waar je naartoe gaat en hoe je gaat wonen. Het inschrijven voor een studie in Londen kan ingewikkeld zijn en er kan veel administratief werk bij komen kijken.

Onze studieadviseurs zijn er om je te helpen met de aanvraagprocedure, zodat jij je kunt richten op het plannen van het avontuur van je leven. Je kunt een gratis brochure bestellen vol informatie over onze scholen en prijzen. Ook kun je bellen met onze ervaren studieadviseurs op 03 202 30 70. Zij helpen je graag verder met al je vragen.

Hoe is het om in Londen te studeren?

Studeren in Londen is een geweldige ervaring omdat de stad een rijk aanbod aan onderwijsmogelijkheden en een levendige cultuur heeft. Je krijgt de kans om mensen van over de hele wereld te ontmoeten en verschillende culturen te leren kennen, terwijl je toegang hebt tot een breed scala aan cursussen en programma's in jouw vakgebied. Londen is ook een van de meest dynamische steden ter wereld, met een levendige kunst-, muziek- en theaterscene, dus je raakt nooit uitgekeken op alles wat de stad te bieden heeft.

Welke taalvaardigheden heb je nodig om in Londen te studeren?

Als je in Londen aan een universiteit wilt studeren, heb je meestal een hoog niveau Engels nodig. De meeste universiteiten en hogescholen eisen dat je laat zien dat je voldoende kennis van het Engels hebt door een officiële taaltest af te leggen, zoals IELTS of TOEFL. Deze tests meten je vermogen om Engels te begrijpen en te gebruiken in een academische context, dus het is belangrijk dat je je goed voorbereidt voordat je de test aflegt.

Daarom is het een goed idee om je Engels te verbeteren en een voorbereidingscursus TOEFL of IELTS te volgen. Bij EF kun je je voorbereiden door Engels te studeren in Londen aan onze centraal gelegen school in Waterloo. Een van de vele voordelen van studeren in Londen bij EF is dat je je taalvaardigheden ontwikkelt in een omgeving waar dagelijks Engels wordt gesproken, zowel met je nieuwe klasgenoten als met de lokale bevolking. Als je in Londen studeert, kun je het leren van een taal in het klaslokaal combineren met vrije tijd en activiteiten die je taalvaardigheden enorm verbeteren.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.