Japan

Studeren in Tokio

Studeren in Tokio
4.9
482
(482 beoordelingen)
4.9

Wie gaat studeren in Tokio ontdekt het werkelijke moderne Japan. Vanuit het buitenland krijgen we slechts delen van het dagelijkse leven te zien. Tijdens het studeren in Tokio ontdek je meer over je eigen interessegebieden in hun originele omgeving, of dat nou manga, de Japanse keuken, judo of geschiedenis is. Meer weten? Hier vind je alle informatie die je zoekt!

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio

Studeren in Tokio

Ga je studeren in Tokio, dan kom je in een intrigerende stad terecht. De stad heeft futuristische architectuur, Shinto-heiligdommen en unieke subculturen zoals Cosplay, die Tokio echt uniek maken. De taalvaardigheden die je opdoet tijdens het studeren in Tokio geven je de kans om de stad beter te ontdekken dan welke toerist dan ook. Je Japans gaat snel vooruit dankzij de kleine klassen, ervaren leraren en innovatieve lesmethode. Zo kun je communiceren met locals, die je graag enkele geheimen van de stad willen doorvertellen. Kom dus studeren in Tokio wanneer je een van de grootste metropolen ter wereld van binnenuit wilt ontdekken.

Tokio en Japan voor studenten

Ontdek tijdens het studeren in Tokio het geweldige studentenleven daar. De activiteitencoördinator organiseert veel leerzame excursies naar bijvoorbeeld tempels, kunstmusea en restaurants met typisch Japans eten. Bezoek naast het studeren in Tokio ook cultureel belangrijke steden als Kyoto and Nikko. Op school heb je ook na de lessen nog veel plezier tijdens de Japanse filmavonden en barbecues. Wil je zelf de stad in, vraag de activiteitencoördinator dan naar de beste plekken om te winkelen en uit te gaan. Door Japans te studeren in Tokio wordt zowel het leerproces als het ontdekken van een stad ontzettend veel leuker.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.