Studeren in Kaapstad

Studeren in Kaapstad
4.2
626
(626 beoordelingen)
4.2

Duik in een van de geweldigste steden ter wereld als je besluit te studeren in Kaapstad. Ga met de kabelbaan naar de top van de Tafelberg om daar je Engels te oefenen tijdens zonsondergang. Of je nou slechts een paar weken de tijd hebt om te studeren in Kaapstad of langer kunt blijven: wij hebben een geschikt programma voor je. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Studeren in Kaapstad

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad

Waarom studeren in Kaapstad?

Wanneer je gaat studeren in Kaapstad, verbeter je je Engels in een van de meest bruisende steden ter wereld. Je lesprogramma omvat communicatieopdrachten en groepsprojecten in de les, maar ook extra sessies met de nieuwste technologie om onderdelen aan te pakken die je nog wat lastig vindt.

Jongeren vanuit de hele wereld gaan studeren in Kaapstad, dus je ontmoet zeker weten interessante mensen om mee te praten. Samen kunnen jullie het energieke nachtleven van de stad ontdekken, de Tafelberg beklimmen en relaxen op het strand van Muizenberg. Je kunt ook wat verder weg op pad gaan voor een safari en tour door de wijnregio. Na het studeren in Kaapstad kom je thuis met geweldige herinneringen van jouw tijd in het buitenland.

Studeren in Kaapstad is avontuurlijker dan je denkt

Tijdens het studeren in Kaapstad volg je een programma dat onder meer georganiseerde activiteiten bevat die je de stad en omgeving laten ontdekken. In rondleidingen en marktbezoeken ontdek je de interessantste plekjes van Kaapstad en op hike- en raft-uitjes kun je het natuurschoon van regio beleven.

Misschien wissel je het studeren in Kaapstad wel af met een safari in je vrije weekend. De activiteitencoördinator kan je helpen bij het boeken van deze en andere excursies. Filmavonden en salsadansen in de studentenresidentie bezorgen je ook een geweldig leuke tijd zonder een voet buiten de deur te zetten. Hoe meer plezier je hebt tijdens het studeren in Kaapstad, hoe sneller jouw Engels vooruit gaat.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.