EF Taalreizen Australië. Een taalreis in Australië is een onvergetelijk avontuur. Van met zonovergoten stranden tot en met schitterende woestijnlandschappen, Australië is een land van uitersten. Met EF's Taalreizen Australië maakt het niet uit waarvoor je kiest, je kunt bij ons rekenen op het hoogst niveau van deskundigheid en ervaring.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-8 weken
Groepsreizen

Ga tijdens je zomervakantie op reis met EF, leer internationale vrienden kennen en een taal beter spreken.

bestemming: Australië
Stad: Brisbane, Sydney

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken

Zet je eerste onafhankelijke stap in het buitenland deze zomer met een taalcursus bij een erkende EF school.

bestemming: Australië
Stad: Brisbane, Perth, Sydney

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken

Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 12 talen in 52 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.

bestemming: Australië
Stad: Brisbane, Perth, Sydney

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.

bestemming: Australië
Stad: Brisbane, Perth, Sydney

Taalreizen Australië

Kies je voor het leren van Engels door middel van een van onze taalreizen Australië, dan verbeter je je taalvaardigheden en studie- en carrièremogelijkheden terwijl je je tegelijkertijd je culturele horizon verbreed. Geniet van de kangoeroes en koala's in het wild, snorkel in het Great Barrier Reef of ga naar optredens in de buitenlucht op een van Australië's kosmopolitische muziekfestivals. Naast al je nieuwe taalkennis leer je ook de een uiterst gastvrije Australische cultuur goed kennen. Je kunt de Australische gewoonten overnemen die je goed bevallen, plaatselijke uitdrukkingen oppikken en allerlei soorten populair voedsel proberen. Onze taalreizen Australië zijn een ervaring die je ogen openen.

Waar ga je studeren?

Op onze taalreizen Australië kun je kiezen voor verschillende scholen door het hele land, afhankelijk van je leeftijd en het programma dat je wilt volgen. Brisbane is beroemd om zijn fantastische stranden, dus als je wilt genieten van de zon en het strand tijdens het leren van de taal, is Brisbane een goede keuze. Sydney is de grootste stad van Australië en heeft alles in overvloed, van kunst tot winkels, en is dus perfect voor stadsliefhebbers. Maar welke taalreizen Australië jou ook het meeste aanspreken: je kunt altijd rekenen op onze deskundigheid, professioneel Engelstalig onderwijs, een vol schema van activiteiten en excursies en veel interessante klasgenoten vanuit de hele wereld.