Taalcursus in Sydney

Taalcursus in Sydney
4.7
602
(602 beoordelingen)
4.7

Deze stad is een van de meest culturele en etnisch diverse plekken ter wereld en bruist van alle geschiedenis, natuur, cultuur, kunst, mode, cuisine, design en meer. Combineer je taalcursus Sydney met reizen en het ontdekken van deze kosmopolitische stad tijdens jouw onvergetelijke taalreis Sydney. Meer weten over Engels leren in Sydney? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalcursus in Sydney

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney

Waarom een taalcursus Sydney?

Sydney staat goed bekend als de meest kosmopolitische stad in Australië, vol verscheidenheid. Studenten en professionals hebben profijt van een taalcursus Engels Sydney door alle drukte van deze plek. In de grootste stad van Australië zijn een levendige kunstwereld, het wereldberoemde strand Bondi en immigranten vanuit de hele wereld gehuisvest.

Tijdens jouw taalcursus Engels Sydney zul je plezier hebben van de grote studentenbevolking in Sydney die zich verspreidt over de verschillende onderwijsinstellingen zoals de University of Sydney, de oudste universiteit van Australië. Een taalcursus Engels Sydney is een veilige manier om deze grote, internationale stad te ontdekken terwijl je je Engelse taalvaardigheden verbetert.

Hoe effectief is een taalreis Sydney?

Er is geen betere manier om een taal te leren dan jezelf omringen met native speakers. Onze talenreis Sydney werkt als een snelweg van Engels taalonderwijs. In de klas volg je innovatieve lessen en gedurende de hele cursus maak je gebruik van de allernieuwste technologieën.

Buiten het klaslokaal raak je bevriend met de Engelssprekende Australiërs zodat je je nieuwe woordenschat kunt oefenen, je communicatievaardigheden kunt finetunen en lokale uitdrukkingen oppikt. Je zult je er snel thuis voelen dankzij de dagelijkse routines en de lokale gewoonten. Een talenreis Sydney helpt je op weg om een ervaren Engelse spreker te worden.

Engels leren in Sydney is meer dan taallessen

Australië, beroemd om zijn inheemse kangoeroes, wallabies, koala's en andere wilde dieren die nergens anders voorkomen, heeft ook een cultuur van wereldklasse en geweldig grotestadsleven. Volg een taalcursus Engels Sydney en leer essentiële Engelse vaardigheden die je kunt oefenen wanneer je bijvoorbeeld het Australian Museum, Centennial Park of Sydneys nieuwste restaurant bezoekt. Waarschijnlijk heb je het Sydney Opera House al vaak genoeg op foto's gezien: is het niet tijd om deze iconische witte bogen in het echt te aanschouwen? Tijdens jouw taalcursus Engels Sydney zul je ontzettend veel dingen voor het eerst doen en zien. Je komt zeker weten thuis met onuitwisbare herinneringen en een sterker Engels taalbegrip. Ga Engels leren in Sydney.

Wat is de beste periode voor een taalreis Sydney?

Er is geen betere manier om Engels te leren dan op onze talenreis in Sydney, aan de idyllische kust van de Tasmaanse Zee. Hoewel het de grootste stad van Australië is, staat Sydney vol met parken, groen en gemakkelijke toegang tot het water.

Met het hele jaar door milde temperaturen geeft deze stad je de kans om altijd van het buitenleven te genieten, ongeacht de periode waarin je jouw cursus volgt. Sydney herbergt ook een aantal belangrijke musea, zoals het Australian Museum, het Museum of Contemporary Art en het Australian National Maritime Museum. Tegen de tijd dat jouw talenreis in Sydney is afgelopen, noem je deze stad jouw thuis.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.