Universiteit in Boston

Universiteit in Boston
4.6
473
(473 beoordelingen)
4.6

Er zijn veel mogelijkheden wat universiteiten in Boston betreft. De stad huisvest wereldberoemde universiteiten als MIT en Harvard. Andere onderwijsinstellingen in de stad zijn Boston College en Boston University. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Universiteit in Boston

Universiteit in Boston

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Boston
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Boston
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Boston
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Boston

Universiteit Boston

Een voorbereiding op de universiteit Boston is geweldig voor iedereen die ambities heeft voor zijn toekomst. Potentiële werkgevers zien graag dat kandidaten de moeite hebben genomen om uit hun comfortzone te stappen en alle kansen te grijpen, dus in het buitenland studeren is een geweldige manier om je enthousiasme voor een bepaald vakgebied te tonen. We bieden een groot aanbod cursussen aan die je klaarstomen voor de universiteit Boston, of dat nu een voorbereidingscursus, een uitwisselingssemester of een langer programma is waarmee je ook werkervaring opdoet. Je dompelt jezelf hoe dan ook onder in een nieuwe cultuur en merkt al gauw het verschil in je Engelse vaardigheden!

Bereid jezelf voor op succes

Wanneer je graag aan de universiteit Boston zou willen studeren, dan moet je Engels echt uitstekend zijn. Je wilt immers graag praten en socializen met medestudenten, en uiteraard alle colleges kunnen volgen! Een cursus die zich richt op huidige of toekomstige universitaire studenten is een geweldige manier om jezelf voor te bereiden op alle uitdagingen die in het verschiet liggen. Afhankelijk van het programma dat je volgt, kunnen sommige cursussen ter voorbereiding op de universiteit Boston je al universitaire studiepunten opleveren of je zelfs toelating tot een van onze partneruniversiteiten garanderen. In het buitenland studeren is een geweldige, maar niet altijd gemakkelijke ervaring: waarom bezorg je jezelf daarom niet de grootst mogelijke kans op succes?

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.