Verenigde Staten

Universiteit in Miami

Universiteit in Miami
4.9
557
(557 beoordelingen)
4.9

Naar de universiteit in Miami is een geweldige weg naar een diploma. Onze programma's voor universitaire studenten in Miami variëren van korte vakantiecursussen om je Engels op te frissen tot een jaar lange academische voorbereiding die toegang biedt tot een universiteit in Miami of ergens anders in Amerika. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Universiteit in Miami

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Miami
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Miami
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Miami

Universiteit in Miami

Droom je ervan om in Amerika te studeren, dan is een voorbereidingsprogramma voor bijvoorbeeld een universiteit in Miami een geweldige eerste stap. Kies een voorbereidingscursus om je Engels te verbeteren, aan de toelatingseisen te kunnen voldoen en nieuwe studie-, onderzoeks- en examenvaardigheden te leren. Wanneer je nu al aan een opleiding volgt, kun je ook het studentenleven zoals aan de universiteit in Miami ervaren door je aan te melden voor een uitwisselingsprogramma. In het buitenland studeren is de allerbeste manier om op hoog niveau Engels te leren spreken, aangezien je de hele dag door letterlijk ondergedompeld bent in de taal. Een voorbereidingscursus voor bijvoorbeeld een universiteit in Miami staat geweldig op je CV en stoomt je klaar voor een succesvolle toekomst.

Een allround levenservaring

Of je nu een voorbereidingscursus van twee weken of een jaar durende uitwisseling gaat doen ter voorbereiding op de universiteit in Miami, je kunt altijd iets speciaals maken van je reis. Veel tijd buiten doorbrengen is belangrijk onderdeel van de cultuur van Miami en we organiseren veel activiteiten om na de lessen bezig te blijven, van snorkelen tot windsurfen. De meeste details van jouw voorbereiding op de universiteit in Miami kun je helemaal zelf bepalen, van de zwaarte van de cursus tot waar je woont en wat je in je vrije tijd doet. Studeren in Miami is echt de ervaring van je leven: je maakt nieuwe vrienden, doet nieuwe dingen en leert een nieuwe stad kennen - en dat allemaal terwijl je je Engels verbetert!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.