Verenigde Staten

Universiteit in New York

Universiteit in New York
4.4
533
(533 beoordelingen)
4.4

Wil jij studeren in the city that never sleeps? EF biedt verschillende programma’s die je de nodige voorbereiding geven voor een opleiding aan een college of universiteit in New York. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een cursus Academisch Engels of een compleet voorbereidingsprogramma voor een bachelor- of masterstudie. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York

Universiteit New York

Met een EF-programma voor een universiteit in New York verkrijg je de Engelse vaardigheden die nodig zijn voor succes, of jouw doelen nu studie- of carrièregerelateerd zijn. Je kunt universitaire studiepunten, een diploma of certificaten verdienen die geweldig staan op je CV, afhankelijk van het programma dat je kiest en hoe lang je blijft. Voor wie ambitie heeft om aan een universiteit in New York te studeren, bieden wij voorbereidingsprogramma's aan om je door het toelatingsproces te loodsen en je Engels naar het benodigde niveau te tillen.

Studentenleven in New York

Wie een voorbereidingsprogramma voor een universiteit in New York volgt, krijgt te maken met een geweldig studentenleven. Je studeert aan een sfeervolle campus buiten de stad, waar je zonder afleiding aan jouw studiedoelen kunt werken. In je vrije tijd pak je de trein om te genieten van alles wat New York te bieden heeft, zoals het nachtleven, musea, Broadway-shows, livemuziek en sportevenementen. Je moet het zo zien: in het klaslokaal leer je ontzettend veel, buiten het klaslokaal heb je ontzettend veel plezier. Een programma ter voorbereiding op een universiteit in New York is de perfecte balans van een academische omgeving en spannende belevenissen, zodat jouw tijd in het buitenland zowel leerzaam als leuk is.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.