Universiteit in San Diego

Universiteit in San Diego
4.8
495
(495 beoordelingen)
4.8

Je voorbereiden op een Engelstalige universiteit in San Diego is een goede keuze voor wie Californië wil ontdekken en tegelijkertijd zijn Engels wil verbeteren. Onze universitaire programma's in San Diego zijn speciaal ontwikkeld om aan te sluiten op jouw behoeften. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in San Diego

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: San Diego
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: San Diego
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: San Diego

Universiteit in San Diego

Wanneer je ervan droomt om in Amerika te studeren, dan is een voorbereidingsprogramma voor bijvoorbeeld de universiteit in San Diego een geweldige manier om dat te bereiken. Je leert Engels in het laid-back Zuid-Californië en ontdekt het Amerikaanse leven terwijl je aan je taalvaardigheden werkt. We hebben een groot aanbod van cursussen die je klaarstomen voor de universiteit in San Diego, variërend van speciale voorbereidingscursussen tot uitwisselingen en speciale programma's om je taalstudie te combineren met het opdoen van werkervaring. In het buitenland studeren is een totaal andere ervaring dan thuis taallessen volgen, en je Engels zal hier continu vooruit gaan, zeker wanneer je de stad aan het ontdekken bent. Je volgt vooraanstaand taalonderwijs in een universitaire omgeving: een indrukwekkende toevoeging aan je CV!

Ontdek San Diego in de zon

Het leven in Californië vindt grotendeels rondom het strand plaats, wat je natuurlijk wel kunt verwachten in een staat met zo'n ontzettend mooie kustlijn. Door een cursus te volgen met het oog op de universiteit in San Diego kun je het maximale uit jouw tijd op deze bestemming halen door naast jouw taalstudie nog geweldige activiteiten te ondernemen. Raak goed bevriend met de huidige studenten van de universiteit in San Diego en oefen je Engels in de stad. Watersporten zijn er erg populair, van duiken tot surfen, of ga een weekend naar Los Angeles, Las Vegas of zelfs Mexico wanneer je liever op het vasteland blijft. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.