Universiteit in Santa Barbara

Universiteit in Santa Barbara
4.9
609
(609 beoordelingen)
4.9

Engels leren met Santa Barbara University als doel is idyllisch en doe je vlakbij Pismo Beach, een van de mooiste stranden van Amerika. Of je nou graag aan Santa Barbara University zou willen studeren of je Engels voor een andere toekomstige opleiding wilt verbeteren: wij hebben het juiste universitaire voorbereidingsprogramma voor elke ambitie. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Santa Barbara
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Santa Barbara
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Santa Barbara

Universiteit in Santa Barbara

Gratis brochure

Santa Barbara University

Bereid je voor op hoger onderwijs van bijvoorbeeld Santa Barbara University en leef de Californian Dream! Naar de universiteit gaan is een grote stap voor elke jongere, maar studeren in het buitenland kan een nog veel grotere uitdaging zijn. Verzeker jezelf van de juiste kwaliteiten en spijker je taalkennis bij EF bij tot het benodigde niveau voordat je je aanmeldt voor Santa Barbara University. We bieden een groot aantal programma's aan ter voorbereiding op de universiteit: kies de cursus die het beste bij je behoefte past. Alle programma's in Santa Barbara kunnen op maat worden gemaakt, zodat je gegarandeerd een persoonlijk curriculum krijgt. Hierin werk je aan je academische Engels en raak je tegelijkertijd gewend aan de Amerikaanse gewoonten.

Accommodatiemogelijkheden in Santa Barbara

Elke cursus die we aanbieden aan studenten die overwegen naar Santa Barbara University te gaan, is op maat gemaakt. Dat betekent dat je ook zelf kunt kiezen waar je wilt wonen tijdens jouw verblijf in zonnig Californië. Overweeg bijvoorbeeld een gastverblijf, waar je bij vriendelijke locals woont zolang je je voorbereidt op Santa Barbara University. Je nuttigt je maaltijden samen met de bewoners, wat een geweldige manier is om lokale uitdrukkingen op te pikken en zelfs een lokaal accent te krijgen. Anderzijds kun je ook je medestudenten beter leren kennen door met hen in een residentie te wonen, wat zelfstandiger te zijn en een voorproefje te krijgen van het stadsleven als universitaire student.