Universiteit in Australië

Universiteit in Australië
4.9
994
(994 beoordelingen)
4.9

Bereid je voor op de universiteit in Australië door je Engels op academisch niveau te verbeteren en belangrijke vaardigheden te ontwikkelen voor een toelating. Onze programma's variëren van korte, intensieve taalcursussen tot academische programma's van een heel jaar die de toegang garanderen tot een van onze partneruniversiteiten in Australië. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

College in Australië

Hoop je in de toekomst aan een college in Australië te kunnen studeren? Misschien studeer je nu al, maar wil je tijdens die studie graag een tijdje naar Australië? Laat ons helpen om jouw droom te laten uitkomen! We bieden cursussen waarmee je het hoge Engelse taalniveau bereikt dat je nodig hebt op een college in Australië of tijdens een universitair uitwisselingsjaar of - semester, dus er is meer dan genoeg keuze. Of je nu al aan een universiteit studeert of nog eindexamen moet doen en je studieloopbaan aan het uitstippelen bent: we brengen je een heel eind op weg richting een college in Australië.

Zelfstandig wonen

Studeren aan een universiteit is heel anders dan op de middelbare school, en kan soms best wennen zijn. Studeren aan een college in Australië is waarschijnlijk helemáál anders dan je gewend bent, aangezien je je weg zult moeten vinden in het Australische studentenleven en het land zelf. Voor veel studenten is de universiteit hun eerste ervaring van echte zelfstandigheden. In dat geval woon je tijdens een studie op een college in Australië voor het eerst zelfstandig, maak je nieuwe vrienden met verschillende nationaliteiten en achtergronden en leer je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen studievoortgang. Een voorbereidingscursus op een college in Australië is de perfecte manier om aan al deze veranderingen te kunnen wennen.