Universiteit in München

Universiteit in München
4.5
466
(466 beoordelingen)
4.5

Een deel of je volledige hoger onderwijs volgen aan de universiteit in München is een jaloersmakend doel. Van korte Duitse cursussen tijdens schoolvakanties tot semester- en jaar lange programma's en uitwisselingen voor de universiteit in München: wij hebben een groot aanbod van programma's op academisch niveau in München. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in München

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Duitsland
Stad: München
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
Stad: München
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Duitsland
Stad: München

Universiteit in München

Verbeter je Duits en bereid je voor op een studie aan bijvoorbeeld een universiteit in München, de op twee na grootste stad van Duitsland. Wanneer je je aanmeldt voor een van onze populaire universitaire voorbereidingscursussen in München verbeter je je academische Duitse woordenschat en en je essentiële communicatievaardigheden. Je zorgt dat je aan de toelatingseisen van de universiteit kunt voldoen en krijgt belangrijke tips voor effectief onderzoek en goede voorbereiding op examens. Indien je nu al een opleiding volgt, kun je het studentenleven zoals aan de universiteit in München ook ervaren door op uitwisseling te gaan. In het buitenland wonen en jezelf onderdompelen in een nieuwe cultuur is een geweldige manier om vloeiend Duits te leren spreken en je horizon te verbreden.

Meer dan genoeg manieren om je dag te vullen

München is een populaire bestemming voor studenten vanuit de hele wereld die hun Duits willen verbeteren. Bereid je voor op de universiteit in München en word onderdeel van de levendige studentenwereld waar de stad om bekend staat. Naast je academische lesprogramma zijn er nog genoeg andere dingen te doen: ons toegewijde activiteitenkantoor weet altijd precies wat er op de agenda staat. Sluit levenslange vriendschappen met huidige studenten van de universiteit in München door samen activiteiten te ondernemen, zoals een picknick in het park, karaokeavonden, voetbalwedstrijden, groepsexcursies naar bijvoorbeeld het BMW Museum, Bayern München zien spelen of zelfs een weekend skiën in de Alpen!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.