Universiteit in Brighton

Universiteit in Brighton
4.6
427
(427 beoordelingen)
4.6

Word klaargestoomd voor de universiteit in Brighton. Je kunt kiezen uit een korte intensieve cursus tijdens de schoolvakanties of een langer voorbereidingsprogramma voor de universiteit in Brighton dat je toegang geeft tot een van onze Engelstalige partneruniversiteiten. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Brighton

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Brighton
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Brighton
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Brighton

Universiteit in Brighton

Bij EF vindt je gemakkelijk een programma dat je persoonlijk voorbereidt op de universiteit in Brighton. Onze cursussen duren twee weken tot maximaal een jaar, zodat je zo lang kunt blijven als nodig is om het vereiste taalniveau te behalen. De programma's variëren ook in zwaarte, zodat je de voor jou geschikte balans kunt vinden tussen lessen en vrije tijd in jouw voorbereidingstraject voor de universiteit in Brighton. Met de bruisende bars, schitterende stranden, kunstgalerieën en Londen in de nabijheid biedt deze stad je een geweldig studentenleven waarvan je bovendien samen met studenten vanuit de hele wereld zult genieten. Welke opleiding je ook wilt volgen aan de universiteit in Brighton, je doet gegarandeerd eerst een leuke, leerzame en multiculturele ervaring op.

Accommodatie in Brighton

Tijdens je voorbereiding op de universiteit in Brighton kun je zelf bepalen of je in een gastverblijf of studentenresidentie wilt wonen. In een gastverblijf woon je bij locals thuis, spreek je buiten het klaslokaal meer Engels en ervaar je de Britse cultuur van dichtbij. In een studentenresidentie daarentegen ervaar je het studentenleven zoals je dat ook aan de universiteit in Brighton zou meemaken. Je woont samen met internationale studenten in een centraal gelegen gebouw, met een lounge om met vrienden te relaxen en gemakkelijke toegang tot school, restaurants en uitgaansgelegenheden. Welke accommodatie je ook kiest, je woont altijd zoals een local en dat helpt je om te wennen aan het Britse leven zoals je dat uiteindelijk ook aan de universiteit in Brighton leeft.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.