Engeland

Universiteit in Cambridge

Universiteit in Cambridge
4.6
541
(541 beoordelingen)
4.6

Verbeter jouw Engels op academisch niveau en bereid je voor op een studie aan de University of Cambridge. EF biedt verschillende programma's aan in Cambridge zoals intensieve cursussen Engels tot en met 1-jarige voorbereidingsprogramma’s voor bachelor-, master- en phd-kandidaten. Meer weten over studeren aan de universiteit van Cambridge? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Cambridge

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge

Cambridge University

Zit je vol ambitie en studie- en carrièreplannen, dan is een Engelstalig voorbereidingsprogramma voor Cambridge University een goede eerste stap. Treed in de voetsporen van beroemde academici zoals Charles Darwin en Stephen Hawking wanneer je in deze beroemde universiteitsstad studeert. Gezien de vele verschillende voorbereidingsprogramma's die we aanbieden voor Cambridge University, is er altijd wel een cursus die bij je past. Afhankelijk van de studie in jouw thuisland leveren sommige programma's je universitaire studiepunten op, terwijl andere programma's toelating garanderen tot Cambridge University of elders in Engeland.

Bereid jezelf voor op jouw toekomst

Een universitaire studie is een uitdaging, zeker als je die volgt in een taal die niet jouw moedertaal is. Het vereist flink wat toewijding op veel verschillende gebieden, en zodra je besloten hebt dat dit echt is wat je wilt, dan zul je er alles aan willen doen om het tot een succes te maken. Door jezelf aan te melden voor een voorbereidingsprogramma voor Cambridge University, weet je zeker dat je de uitdaging van een studie aan een Engelstalige universiteit aan zult kunnen. Tijdens deze cursus vergroot je je academische woordenschat en verbeter je je algemene communicatievaardigheden, zodat je tijdens je vervolgstudie met veel vertrouwen Engels zult spreken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.