Universiteit in Londen

EF Universiteit Londen. Als het je droom is om te studeren aan een universiteit in Londen, hebben we het ideale programma voor jou. Onze universitaire voorbereidingsprogramma's in Londen zullen je Engelse academische vaardigheden verbeteren en garanderen de toelating tot een van de meer dan 60 partneruniversiteiten in Engeland, met verschillende universiteiten in Londen inbegrepen.

Kies een programma volgens leeftijd

Universiteit Londen

Londen is een fantastische plek voor een student, en studeren aan een universiteit in Londen opent een wereld vol nieuwe mogelijkheden voor je. Het is een van de beroemdste en meest invloedrijke steden ter wereld, en zo ontzettend levendig dat er altijd meer dan genoeg te doen is in je vrije tijd. Indien je je Engels wilt opkrikken voordat je aan een universiteit in Londen kan studeren, of het studentenleven in een grote stad wilt leren kennen, dan zijn onze een voorbereidingsprogramma's een goede keuze. Kies uit korte taalcursussen, zomerkampen of zelfs een semester of jaar in Londen als onderdeel van jouw studie: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Een cursus die bij je past

Of je jezelf nu in enkele weken of enkele maanden wilt voorbereiden op de universiteit in Londen, of graag een heel jaar in de hoofdstad van Engeland wilt blijven: er is altijd een cursus die aansluit bij jouw wensen. Je kunt de meeste onderdelen van de cursus zelf uitkiezen, van accommodatie tot de vakken die je volgt, waardoor je altijd verzekerd bent van de voor jou juiste cursus. Er is geen betere plek om jezelf voor te bereiden op de universiteit in Londen: we zijn erin gespecialiseerd om mensen te helpen bij het bereiken van hun doelen en om hen het maximale uit zichzelf te laten halen. Voor welke cursus je ook kiest, het is de start van een geweldige ervaring op de universiteit in Londen.