Engeland

Universiteit in Manchester

Universiteit in Manchester
4.8
516
(516 beoordelingen)
4.8

Manchester is de op één na grootste stad van Engeland, maar veel goedkoper om in te wonen dan Londen. Dat maakt de Universiteit Manchester een uitstekende plek om te studeren. Bovendien is de Universiteit Manchester een van 's wereld hoogst genoteerde onderwijsinstellingen. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Manchester

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Manchester
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Manchester
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Manchester

Universiteit Manchester

Wanneer je overweegt in het buitenland te gaan studeren, dan is een voorbereidingsprogramma voor bijvoorbeeld de universiteit Manchester een geweldige keuze. In deze vriendelijke stad in het noorden leer je het echte Engeland kennen en krijgt je Engelse taalkennis een flinke boost voordat je aan jouw universitaire opleiding begint. Indien je nu al thuis een studie volgt, kun je het studentenleven van bijvoorbeeld de universiteit Manchester ook meemaken door je aan te melden voor een uitwisselingsprogramma of voor een studiesemester in het buitenland. Of je nu alleen je Engels wilt opfrissen of essentiële examentechnieken wilt leren: ons brede aanbod van universitaire voorbereidingscursussen geeft je alle tools die je nodig hebt voor een succesvolle academische toekomst.

Focus op met vertrouwen leren spreken

Wie een van onze cursussen volgt in aanloop naar de universiteit Manchester zal profijt hebben van het allerbeste taalonderwijs, gegeven door ons ervaren lerarenteam. Je studeert in een kleine klas met medestudenten op hetzelfde taalniveau, en die kunnen zowel uit jouw land komen of juist een internationale mix van leerlingen zijn. Al onze cursussen ter voorbereiding op de universiteit Manchester focussen op communicatie. We maken gebruik van innovatieve en interactieve lesmethoden waarmee je met vertrouwen Engels leert spreken. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om je conversatievaardigheden te oefenen met je medestudenten en in de stad wanneer je het levendige, gastvrije Manchester ontdekt.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.