Universiteit in Italië

Universiteit in Italië
4.6
988
(988 beoordelingen)
4.6

Als jij aan een van de universiteiten in Italië wilt studeren, ben je hier aan het juiste adres. Onze universitaire voorbereidingsprogramma's en Italiaanse cursussen voor universitaire studenten zijn effectieve manieren om de juiste taalvaardigheden te verkrijgen die je nodig hebt om toegelaten te worden tot een universiteit in Italië. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Italië

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Italië
Stad: Rome

Ontdek bestemmingen

Universiteiten Italië

Wanneer je graag een hele bachelor aan een van de universiteiten Italië wilt halen, of graag een semester of studiejaar naar het buitenland wilt gaan, dan is een van onze voorbereidingscursussen daarvoor geschikt. Veel details van het programma kun je helemaal zelf bepalen, van de lengte en zwaarte van de cursus tot de keuzevakken. Wil je met een bepaalde carrière in het achterhoofd naar Italië gaan, dan kun je je voorbereidingscursus voor een van de universiteiten Italië zelfs combineren met een stage om te zorgen dat jouw CV echt opvalt in de menigte. Dankzij ons grote aanbod voor allerlei typen studenten is er altijd een programma dat bij je past en je kan helpen om alles uit jouw academische potentie te halen.

Bij elke stap begeleiding

Een voorbereidingscursus voor een van de universiteiten Italië is niet alleen goed voor je taalvaardigheden, al is dat natuurlijk wel het duidelijkste voordeel! Je wordt ook een stuk zelfstandiger dankzij deze belevenis die jouw persoonlijkheid voorgoed zal veranderen. Welke cursus je ook zult volgen ter voorbereiding op een van de universiteiten Italië, in het buitenland studeren is altijd een ontzettend nuttige manier om iets te leren. We helpen je in elke stap van het proces en geven je persoonlijke ondersteuning en begeleiding: niet alleen zodat je je doelen bereikt, maar ook bij het nemen van beslissingen over jouw toekomstige studie. Tegelijkertijd heb je natuurlijk ook gewoon een geweldige tijd in het prachtige Italië.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.