Universiteit in Japan

Universiteit in Japan
4.9
705
(705 beoordelingen)
4.9

Studeren aan de universiteit in Japan is een enorme uitdaging. Onze flexibele Japanse taalprogramma's voor universitaire studenten kunnen je helpen om dat doel te bereiken, of als platform dienen om Japans te leren voor een andere studie of carrièredoeleinden. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio

Universiteit in Japan

Droom je ervan om ooit aan een universiteit in Japan te studeren, dan bieden we een aantal cursussen op universitair niveau aan waaruit je kunt kiezen. Met zo'n voorbereidingscursus wen je aan het Japanse leven en verbeter je je Japanse taalvaardigheden voordat je studie begint. Een dergelijk voorbereidingsprogramma vergroot je kansen op toelating tot een universiteit in Japan, en afhankelijk van het programma dat je volgt kun je zelfs al studiepunten verdienen terwijl je bij ons studeert.

Alvast Japans leren op een universitair niveau in Japan geeft je een voordeel ten opzichte van andere academische en professionele kandidaten: met deze geweldige kans kun je jezelf op allerlei soorten manieren ontwikkelen.

Studeren in Tokio zul je nooit meer vergeten

We bieden veel voorbereidingstrajecten aan voor de universiteit in Tokio waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van jouw huidige taalniveau en doelen voor de toekomst. Het geweldige aan onze cursussen Japans is dat ze compleet op maat gemaakt kunnen worden, dus wanneer je je studie wilt combineren met reizen of werkervaring dan kan dat ook.

Kies uit een universitair voorbereidingsprogramma om aan je academische Japans te werken en aan de slag te gaan met de toelatingseisen, of volg onze cursussen als onderdeel van jouw huidige vervolgopleiding thuis. Studeren aan de universiteit in Tokio is een geweldige ervaring, zowel op educatief als cultureel gebied, en zul je nooit vergeten.

Accommodatiemogelijkheden in Japan

Welke voorbereidingscursus voor een universiteit in Japan je ook gaat volgen, we willen dat je je continu veilig en op je gemak voelt tijdens ons gehele programma. Veel onderdelen van je cursus kun je zelf bepalen, waaronder je accommodatie. Kies voor een gastverblijf en proef van het echte Japanse leven en de cultuur. We brengen je dan in contact met geschikte locals bij wie je in huis woont en met wie je het dagelijks leven ervaart. Zou je liever wat zelfstandiger willen wonen, dan kun je tijdens je voorbereidingstraject voor de universiteit in Japan ook samen met medestudenten in een residentie wonen. Dit is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken terwijl samen je de taal leert en het land ontdekt.

Een unieke culturele ervaring

Wanneer je een tijdje in Japan woont ter voorbereiding op de universiteit in Tokio wil je waarschijnlijk alle mogelijkheden aangrijpen om van dit land te genieten. Tokio is een fascinerende stad: een bruisende metropool op het kruispunt van mode en technologie enerzijds en veel groen en ruimte voor ontspanning en reflectie anderzijds.

Struin in je vrije tijd over lokale markten, bekijk beroemde tempels en leer in de stadsmusea over de Japanse cultuur. Relax wanneer je door de met pagoden gevulde parken slentert en proef het aanbod van een traditioneel theemuseum. Er is zo ontzettend veel te doen in deze stad, dat je je studie zeker wilt voortzetten aan de universiteit in Tokio.