Universiteit

Universiteit in Korea

Universiteit in Korea
4.8
716
(716 beoordelingen)
4.8

Seoul is de thuisbasis van de meest prestigieuze universiteiten van Azië, die wereldwijd bekend staan om hun hoge academische normen. Door aan een universiteit in Korea te studeren, zie je hoe hoog het verdere onderwijs hier wordt beschouwd. Koreaanse studenten behoren tot de hardst werkende studenten. Word jij dat ook? Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Universiteit in Korea

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Korea
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Korea

Studeren in Zuid-Korea: Studentenleven

Koreanen leven de uitdrukking 'hard werken, hard spelen'. Hoewel Koreaanse studenten erom bekend staan dat ze veel energie steken in hun studie, weten ze zich ook te vermaken tijdens hun vrije tijd. Als universiteitsstudent in Korea zul je nooit meer een saai weekend hebben. Of je nu naar andere delen van het land reist, feest tijdens een K-Pop concert in Seoul of nieuwe trends opzoekt in de ondergrondse winkelcentra, je hebt de tijd van je leven als student in Korea. Naast het leren van Koreaans, heb je ook tijd om te genieten van leuke extra-curriculaire activiteiten. Koreanen houden van sport, vooral honkbal en volleybal, en de meeste universiteiten hebben hun eigen teams. Een bezoek aan Korea tijdens je studententijd is de perfecte gelegenheid om te genieten van alles wat Korea te bieden heeft.

Carrièremogelijkheden na je studie in Korea

Korea's prestigieuze universiteiten zijn over de hele wereld beroemd om hun academische resultaten. Door een jaar aan de universiteit in Korea te studeren, ontwikkel je niet alleen taalvaardigheden, maar ook beroepsvaardigheden, die je C.V verbeteren. In deze globale samenleving zijn werkgevers op zoek naar kandidaten met cultureel bewustzijn en ervaring van de wereld. Of je in de toekomst gaat werken voor een multi-nationaal Koreaans bedrijf of niet, een jaar aan een universiteit in Korea is sowieso een aanwinst voor je carrièreperspectieven.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.