Nieuw-Zeeland

Universiteit in Auckland

Universiteit in Auckland
4.5
572
(572 beoordelingen)
4.5

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke plek om te studeren, is de universiteit in Auckland misschien iets voor jou. Onze voorbereidingsprogramma's voor de universiteit in Auckland zijn variabel en flexibel om aan te kunnen sluiten bij jouw persoonlijke doelen. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland

Universiteit in Auckland

In het buitenland studeren is een geweldige manier om meer taalkennis op te doen en tegelijkertijd een heel ander land te ontdekken. Studeren aan de universiteit in Auckland is een geweldige levenservaring en er zijn veel verschillende manieren om je daarop voor te bereiden! Of je nu op zoek bent naar een voorbereidingscursus die je taalvaardigheden naar een hoger plan tilt voordat je aan een universiteit in Nieuw-Zeeland gaat studeren, of een gap year of studentenuitwisseling overweegt, wij bieden het programma aan dat aansluit bij jouw behoefte. Voor welke voorbereiding op de universiteit in Auckland je ook kiest, je zult profijt hebben van het uitstekende onderwijs, de allerbeste studentenvoorzieningen en een schitterende omgeving. We zien je snel op de weg naar succes!

Een unieke kans om te studeren in het buitenland

Nieuw-Zeeland is een schitterend land om te bezoeken en wanneer je eenmaal besloten hebt om uiteindelijk aan een universiteit in Auckland te willen studeren, dan heb je een geweldig besluit genomen. Of je nu je volledige opleiding of slechts een deel daarvan in het buitenland volgt: het is een geweldige ervaring. Je verbetert niet alleen je academische Engels, maar ontwikkelt ook je persoonlijkheid en onafhankelijkheid terwijl je een nieuw land ontdekt en vrienden maakt vanuit de hele wereld. Onze voorbereidingscursus voor een universiteit in Auckland bezorgt je zeer goede academische vaardigheden terwijl je nog wel voldoende tijd overhoudt om het maximale van de omgeving te zien, en er is tijdens je taalstudie meer dan genoeg te beleven.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.