Universiteit in Barcelona

Universiteit in Barcelona
4.1
571
(571 beoordelingen)
4.1

Bereid je voor op de universiteit in Barcelona met een van onze innovatieve universitaire voorbereidingsprogramma's. Barcelona heeft als tweede stad van Spanje een internationale reputatie. Je voorbereiden op de universiteit in Barcelona is zowel goed voor je toekomstige studie als daarna. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Barcelona

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona

Universiteit in Barcelona

Welke programma op de universiteit in Barcelona je ook zou willen volgen, het zal zeker goed staan op je CV en je bij potentiële werkgevers laten opvallen in de menigte. Naar de universiteit gaan is een enorme uitdaging, zeker wanneer je dat in het buitenland zou willen doen, dus het loont zich zeker om je daar goed op voor te bereiden. Toekomstige studenten hebben veel profijt van een van onze voorbereidingscursussen, of die nou tijdens schoolvakanties, in een gap year of gecombineerd met een stage wordt gevolgd. Zelfs wanneer je nu al studeert kun je je voorbereiden op de universiteit in Barcelona door je aan te melden voor een studentenuitwisselingsprogramma. Bekijk het grote cursusaanbod om te zien welk voorbereidingsprogramma het beste bij jouw plannen past - je zult er geen spijt van krijgen!

Ervaar de Spaanse cultuur

Door een voorbereidingscursus te volgen voor een universiteit in Barcelona meld je je niet alleen aan voor een taalprogramma: je zult een heel nieuwe cultuur en levensstijl meemaken in Spanje. De cursus biedt geweldige mogelijkheden om nieuwe vrienden te maken en een netwerk over de hele wereld op te bouwen, en uiteraard om je Spaans te oefenen. Haal het meeste uit jouw voorbereidingstijd voor de universiteit in Barcelona door deel te nemen aan activiteiten die door ons toegewijde activiteitenkantoor worden georganiseerd. Van quiz- en sociale avonden tot dagjes uit om FC Barcelona aan te moedigen of te relaxen op het strand van Barceloneta, en natuurlijk excursies naar andere Spaanse steden: je zult een volle agenda hebben tijdens jouw verblijf in deze stad.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.