Spanje

Universiteit in Malaga

Universiteit in Malaga
4.6
629
(629 beoordelingen)
4.6

Wil je hoger onderwijs in Spanje volgen? Laat je dan door ons klaarstomen voor de universiteit in Malaga. In deze populaire toeristenbestemming is genoeg te doen, van zonnen en hiken tot architectuur en kunst bekijken en geweldig goed winkelen. Ons voorbereidingsprogramma voor de universiteit in Malaga is er één die je niet wilt missen! Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Malaga

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga

Universiteit in Malaga

Til jouw taalvaardigheden naar een hoger plan voor bijvoorbeeld de universiteit in Malaga en proef tegelijkertijd van het Spaanse studentenleven. Van een tweeweekse cursus in je schoolvakantie tot een uitwisseling van een jaar, en alles daar tussenin: je vindt zeker iets dat aansluit bij jouw interesses. Naar de universiteit gaan is een grote uitdaging, zeker wanneer je dat in het buitenland wilt doen, dus het is de moeite waard om eerst te zorgen dat je volledig voorbereid bent en een goede kans maakt in de toelatingsprocedures. Tijdens onze voorbereidingscursus voor de universiteit in Malaga verbeteren je communicatievaardigheden en academische woordenschat, zodat je zowel de colleges kunt volgen als nieuwe vrienden kunt maken.

Waarom jezelf voorbereiden op de universiteit in Malaga?

Een voorbereidingscursus voor bijvoorbeeld de universiteit in Malaga zou zomaar het verschil kunnen maken tussen academisch succes en teleurstelling. We werken met je samen, stellen haalbare doelen op en helpen je om die te bereiken in een tempo dat bij je past. Op onze voorbereidingscursus voor een universiteit in Malaga leer je hoe je toegelaten wordt op de door jou gekozen onderwijsinstelling, krijg je hulp bij de inschrijvingsprocedure en krijg je handige tips op het gebied van studie- en onderzoeksvaardigheden. Studeer je nu al, dan kun je het studentenleven zoals aan een universiteit in Malaga ook ervaren door een uitwisseling te doen waarin je het Spaans echt onder de knie krijgt.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.