Terug naar alle testen

Koreaans test

Gratis 15-minuten Koreaanse quiz. Direct resultaat.

Koreaans niveau test

Deze snelle Koreaanse test schat jouw niveau in van beginner tot gevorderde. Het focust op je algemene Koreaanse communicatievaardigheden in plaats van woordenschat of grammatica. Of je nu al een tijdje Koreaans studeert of net begint, deze test kan je een momentopname geven van waar jouw Koreaans vandaag de dag staat.

- Snelle Koreaanse quiz. Direct resultaat.

- Check je niveau van beginner tot gevorderde

- Deel je score met vrienden

Doe de quiz

Inzicht krijgen in je Koreaans niveau

Een Koreaans test doen is slechts één manier om je niveau Koreaans te meten. Als je actief Koreaans studeert, zul je merken dat je nieuwe dingen leert zeggen en dat je steeds meer van de taal onder de knie krijgt naarmate de weken voorbijgaan. Als je een cursus Koreaans volgt, ga je ook door de cursusniveaus heen, wat je een gevoel van vooruitgang geeft. Terwijl je studeert, zal je Koreaans niveau zich ontwikkelen. Jezelf af en toe testen is een handige manier om je ontwikkelende vaardigheden bij te houden.

Klaar om de Koreaans test te doen?

Je gaat meerkeuzevragen beantwoorden.

Zorg dat je 15 minuten ongestoord de tijd hebt.

Zoek een rustige plek waar je je goed kunt concentreren.

Deel eerst een paar details

Over EF

Sinds 1965 toonaangevend in innovatie op het gebied van taaltraining

Meer dan 55 jaar

Ervaring met taalcursussen in het buitenland

Meer dan 600

EF scholen en kantoren

Meer dan 100

Landen waar EF actief is

FAQs

Een gratis online Koreaans test doen is de snelste manier om je Koreaanse niveau te testen. Voor een uitgebreidere beoordeling kun je je ook aanmelden voor een betaald Koreaans examen, of je kunt iemand vinden die goed Koreaans spreekt en hen om feedback vragen over je niveau. Maar als ze geen leraar zijn, kunnen ze je alleen een globaal idee geven. Tot slot, als je je aanmeldt voor een cursus Koreaans, doe je een niveautest voor plaatsingsdoeleinden.

Hoewel het afleggen van een Koreaans test de meest gangbare methode is, zijn er verschillende manieren om je Koreaans niveau te meten. Als je actief Koreaans studeert, kun je een leerdagboek bijhouden om je voortgang in de loop van de tijd te volgen. Je kunt ook de ERK can-do uitspraken gebruiken om jezelf te beoordelen op wat je kunt in het Koreaans. ERK zelfevaluatieschema's zijn van toepassing op elke taal die je leert.

Het belangrijkste bij het bepalen van je Koreaanse niveau is wat je kunt doen met je taalvaardigheden. Hiervoor kan het ERK een nuttig hulpmiddel zijn omdat het een lijst heeft met verschillende dingen die je op elk vaardigheidsniveau kunt doen, maar je kunt ook je eigen lijst maken. Uiteindelijk is het belangrijkste wat je wilt kunnen doen in het Koreaans. Als je doel is om te reizen in Korea, vereist dat andere taalvaardigheden dan als je doel is om te werken als vertaler of Koreaanse tv-shows te kijken. Dit zijn allemaal geldige doelen die verschillende soorten Koreaanse taalvaardigheden vereisen.

Hoe kan ik weten wat mijn Koreaans niveau is?Het belangrijkste bij het bepalen van je Koreaanse niveau is wat je kunt doen met je taalvaardigheden. Hiervoor kan het ERK een nuttig hulpmiddel zijn omdat het een lijst heeft met verschillende dingen die je op elk vaardigheidsniveau kunt doen, maar je kunt ook je eigen lijst maken. Uiteindelijk is het belangrijkste wat je wilt kunnen doen in het Koreaans. Als je doel is om te reizen in Korea, vereist dat andere taalvaardigheden dan als je doel is om te werken als vertaler of Koreaanse tv-shows te kijken. Dit zijn allemaal geldige doelen die verschillende soorten Koreaanse taalvaardigheden vereisen.