Wij zijn open - EF's veilig leren garantie tijdens Covid-19
Cambridge English Examens
Cambridge English Examens

Cambridge English Examens

Verbeter je kansen op een baan of wordt toegelaten op de universiteit met een kwalificatie die altijd geldig blijft.
32 Lessen/week
(Lessen van 40 minuten)
16 Algemene taallessen
04 Projectsessies
10 Lessen in keuzevakken
02 Lezingen
  • Niveau:
    Beginner / gemiddeld / gevorderd
  • Duur:
    7 tot 11 weken in het laatste termijn
  • Start datum:
    Januari / april / juni / september

Verkrijg een wereldwijd erkend diploma

Vergroot je kansen op een job of word toegelaten tot een universiteit dankzij een kwalificatie die levenslang geldig blijft. De Examenvoorbereiding is het ideale programma voor ambitieuze studenten met variërende doelen, zoals een toelating tot een buitenlandse universiteit, het vinden van een internationale job of het kennen van hun taalniveau.

Informatie over het examen 

Cambridge English-examens worden gebruikt als bewijs van taalvaardigheid om toegelaten te worden tot opleidingen of om een job te krijgen in de meeste Engelstalige landen. Het examen kan digitaal of schriftelijk worden afgenomen. Het examen test de lees-, schrijf-, luisteren spreekvaardigheden in het Engels. Cambridge English Language Assessment is een onderdeel van de University of Cambridge. 

Cambridge English Examenvoorbereiding is beschikbaar op de volgende scholen:

Boston, New York, Miami Beach, San Diego, Santa Barbara, San Francisco, Honolulu, Vancouver, Londen, Bristol, Cambridge, Oxford, Eastbourne, Brighton, St. Julian’s, Kaapstad, Auckland, Brisbane, en Sydney. Totale lestijd: 21 uur en 20 minuten per week.

EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Onze leergarantie betekent dat je elke zes weken een taalniveau vooruitgaat. Zo niet, dan studeer je gratis totdat je dat wel doet. De grafiek links laat de gemiddelde vooruitgang zien.