Er resten nog een paar plaatsen voor de intake van september!
EF Algemene Programma
EF Algemene Programma

EF Algemene Programma

Combineer een taalstudie met academische vakken
26 Lessen/week
(Lessen van 40 minuten)
16 Algemene taallessen
04 Projectsessies
04 Lessen in keuzevakken
02 Lezingen
  • Niveaus
    Beginner / Gemiddeld / Gevorderd
  • Duur:
    6 maanden / 9 maanden / 11 maanden
  • Startdata:
    Januari / April / Juni / September

Start jouw internationale toekomst
Jouw avontuur in het buitenland begint met ons allround Algemeen Programma. Je leert zowel binnen als buiten het klaslokaal en combineert je taalstudie met diverse projecten, zodat je met een enorme hoeveelheid taal- en inhoudelijke kennis aan je toekomst werkt.

Alle essenties
Verkrijg een goed begrip van de essentiële taaldisciplines. Lessen worden ‘s ochtends en ‘s middags gegeven, waarbij klassikale lessen worden gecombineerd met iLab-sessies in het computerlab. Je kunt je programma ook aanvullen met het EF Stage- of Vrijwilligersprogramma.

Exclusieve academische projecten
Tijdens het programma ga je een project doen, bouw je een portfolio op wat laat zien wat je geleerd hebt en hoe je dat kunt toepassen. Het is de ideale manier om toekomstige werkgevers te laten zien wat je al gedaan hebt. Leer buiten het klaslokaal.

Leer buiten het klaslokaal
Je verbetert je klassikale lessen met tripjes buiten het lokaal, die een onderdeel van het project zijn. Ook krijg je de kans om je presentaties in de klas te laten zien.

Het EF Algemene Programma is beschikbaar op alle EF bestemmingen, behalve op onze scholen in Australië en Nieuw-Zeeland. Totale lestijd is 17 uur en 20 minuten per week.

EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Je stijgt elke zes weken* één niveau Engels als je alle lessen bijwoont en alle opdrachten uitvoert. Afhankelijk van je studievoortgang kan dit ook sneller gaan. Onze methode garandeert dat je maximale vooruitgang boekt - anders studeer je gratis tot het je lukt. *Dit kan variëren voor andere talen dan Engels