Bijna uitverkocht! Boek de laatste plaatsen in jouw favoriete bestemming
Cambridge English examenvoorbereiding
Cambridge English examenvoorbereiding

Cambridge English examenvoorbereiding

Vergroot je kans op een job of toelating tot een hogeschool of universiteit.
32 Lessen/week
(Lessen van 40 minuten)
16 Algemene taallessen
04 Projectsessies
10 Voorbereidingslessen
02 Colleges
 • Niveau:
  Gemiddeld tot gevorderd
 • Startdata:
  Geselecteerde startdata
 • Duur:
  8 tot 52 weken
 • Online cursus
  Meteen na inschrijving beschikbaar
 • Online vervolgcursus:
  6 maanden beschikbaar na afloop van alle intensieve Engelse taalcursussen

Beschrijving:
Verfijn je luister- en leesvaardigheden en ontdek hoe jij het best het Cambridge English-examen kunt aanpakken. Bereid daarnaast jouw vocabulaire uit, vergroot je kennis van de grammatica en verbeter je uitspraak, zodat jij het Cambridge English-examen met succes kunt maken. Het examen toetst lezen, schrijven, luisteren en spreken en wordt vaak op onze scholen afgenomen.

 

De kwalificatie: 
Cambridge Engels biedt kwalificaties voor studenten van de Engelse taal als een onderdeel van de Universiteit van Cambridge English language assessment. Het kan gebruikt worden als bewijs voor toelatingen op universiteiten, immigratie kantoren of werknemers in de Engels sprekende landen.

Onze expertise:
Als 's werelds grootste aanbieder van het Cambridge Engels examen, zijn we experts in het voorbereiden van onze studenten. De meeste van onze scholen in de UK en de US zijn officiele examen centers, wat betekend dat het examen wordt gedaan door de EF werknemers op de EF school om er voor te zorgen dat jij je zelfverzekerd en prettig voelt.

Onthoud:
Algemene Engelse lessen zijn wellicht nodig om een goede basis te leggen voor de examen voorbereiding. Examen data en cursussen worden elke maand aangeboden op alle locaties afhangend van de beschikbaarheid.

Korte-termijn voorbereiding: 
Je boekt de maximale vooruitgang met een Full Exam Prepration cursus - Desondanks, kun je je voordeel doen met een korte-termijn voorbereidingscursus als je beperkt berschikbaar bent.

 

EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Je stijgt elke zes weken* één niveau Engels als je alle lessen bijwoont en alle opdrachten uitvoert. Afhankelijk van je studievoortgang kan dit ook sneller gaan. Onze methode garandeert dat je maximale vooruitgang boekt - anders studeer je gratis tot het je lukt. *Dit kan variëren voor andere talen dan Engels