Programma's in Brisbane

Programma's in Brisbane
4.4
572
(572 beoordelingen)
4.4

Als je op zoek bent naar een plek in Australië om te studeren, is het leren van Engels in Brisbane een geweldige kans om je taalvaardigheden te verbeteren. Aan de geweldige oostkust van het land Down Under wachten stranden en een schitterende rivier op je na afloop van je lessen. Vraag je brochure aan en vertrek met EF om Engels in Brisbane te leren.

Programma's in Brisbane

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: Brisbane
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: Brisbane
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: Brisbane
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Australië
Stad: Brisbane

EF Brisbane

Wie Engels studeert bij EF in Brisbane, bevindt zich in een fascinerende stad met een bloeiende internationale economie. In Brisbane staan enkele van de beste universiteiten van Australië, zoals de University of Queensland. De stad was al regelmatig gastheer van grote sporttoernooien, zoals de Olympische Spelen en en de Goodwill Games, dus er zijn veel sporthallen om wedstrijden te kijken en zelf aan de slag te gaan. De stad kent ook veel jaarlijkse festivals zoals de Ekka (de Royal Queensland Exhibition) en het Brisbane International Film Festival. Leer Engels in Brisbane en woon in een vriendelijke, interessante stad die je maar wat graag beter zult willen leren kennen. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Brisbane. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Logeer in een gastverblijf of de residentie

Wie Engels gaat leren in EF Brisbane kan daar in een gastverblijf of in een studentenresidentie wonen. In een gastverblijf word je maximaal blootgesteld aan de Engelse taal, die je tijdens het eten of in het weekend uitgebreid kunt oefenen. Het is ook een geweldige plek om de lokale cultuur van Brisbane te ontdekken, aangezien de locals bij wie je woont je graag vertellen over de ins en outs van de stad en de omgeving. Woon je liever wat zelfstandiger? Kies dan voor de studentenresidentie. Daar woon je met andere internationale studenten, zorg je voor je eigen maaltijden en ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Het zijn beide geweldige accommodaties om te verblijven tijdens het leren van Engels in Brisbane.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.