Canada

Programma's in Toronto

Programma's in Toronto
4.5
552
(552 beoordelingen)
4.5

Overweeg om Engels in Toronto te leren als je geïnteresseerd bent in Canada. Toronto is een van de grootste Engelstalige steden van Canada en heeft een bruisend zakelijk en cultureel leven. Een geweldige plek om Engels te leren, bovendien. Vraag je brochure aan en leer Engels in Toronto met EF.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: Toronto
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: Toronto
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: Toronto
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Canada
Stad: Toronto

EF Toronto

Wanneer je Engels leert in Toronto blijven je taalvaardigheden maar vooruit gaan. Toronto ligt op aan de rand van Lake Ontario en heeft zijn historische charme behouden terwijl het ook alle voordelen van een moderne stad heeft. Het Distillery District bijvoorbeeld heeft zijn industriële verleden behouden door restaurants en winkels te herbergen in oude fabrieken. Nathan Phillips Square, dichtbij het stadhuis, heeft onder meer een schaatsbaan, sculpturen, monumenten en geweldig uitzicht op downtown. Toronto wordt ook wel Noord-Hollywood genoemd vanwege de vele tv- en filmproductiebedrijven in de stad. Kom je Engels verbeteren in Toronto indien je een geweldige tijd in een dynamische stad wilt beleven. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Toronto. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Veel mogelijkheden om te studeren

Kom bijvoorbeeld een maand Engels in Toronto leren of een heel jaar. Je zult de vooruitgang merken, ongeacht hoe lang je blijft, dankzij onze hoogopgeleide leraren en de totale onderdompeling in het Engels. Volg voor maximale vooruitgang onze intensieve cursus, tevens ons populairste programma. Overweeg je een deel van je middelbareschooltijd of vervolgopleiding door te brengen in Toronto dan hebben we daar ook speciaal ontworpen programma's voor. Elke cursus wordt op maat gemaakt aan de hand van jouw ambities, zodat je je doelen bereikt tijdens het leren van Engels in Toronto.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.