Programma's in Bournemouth

Programma's in Bournemouth
4.8
525
(525 beoordelingen)
4.8

Leer Engels in Bournemouth, aan de Engelse zuidkust. Of je nou kiest voor een korte intensieve cursus of liever je lessen combineert met vrije tijd en reizen: je zult ontdekken dat Bournemouth de ideale plek is om te verblijven en Engels te leren. De stad is een geweldig vervoersknooppunt van waaruit je de rest van Groot-Brittannië kunt ontdekken. Vraag vandaag nog een brochure aan.

Programma's in Bournemouth

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Bournemouth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Bournemouth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Bournemouth
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Bournemouth
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Engeland

EF Bournemouth

Ontdek de Engelse kust wanneer je je Engels gaat verbeteren op EF Bournemouth. Er is veel wat deze populaire strandbestemming zo uniek maakt. De boulevards vol winkels en restaurants, de verschillende universiteiten en colleges, een druk nachtleven en een bloeiende kunstwereld maken Bournemouth tot een interessant alternatief voor Londen. Wil je graag studeren in Engeland maar ga je liever naar een kustplaats dan naar de grote stad, dan kan Bournemouth precies zijn waar je naar op zoek bent. Je zult genieten van zowel het strandleven als de lokale cultuur wanneer je Engels leert in EF Bournemouth. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Bournemouth. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Wat kun je verwachten van de lessen?

Kom Engels leren in EF Bournemouth en beland in een leuke, goed ondersteunde leeromgeving. De school staat op een praktische locatie dicht bij zowel het centrum van de stad als het strand, zodat je na afloop meteen klaar bent voor plezier. In de les heb je profijt van de goedgetrainde leraren die je veel persoonlijke aandacht geven terwijl je nieuwe Engelse vaardigheden onder de knie krijgt. Je lessen zijn voorzien van de allernieuwste technologie en je zult ook tijd besteden in het taallab om de specifieke taalonderdelen te oefenen die je het lastigst vindt. Al deze onderdelen werken samen om je te verzekeren dat je je doelen bereikt tijdens jouw taalprogramma Engels in Bournemouth.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.