Programma's in Eastbourne

Programma's in Eastbourne
4.7
428
(428 beoordelingen)
4.7

Ga Engels in EF Eastbourne studeren, een traditionele kustplaats aan de zuidkust van Engeland. In Eastbourne krijg je een charmante introductie van de Engelse levensstijl. Meld je aan voor een van onze populaire taalcursussen om je Engels in Eastbourne te verbeteren. Vraag een brochure aan en vertrek met EF om Engels te leren in Eastbourne.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Eastbourne
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Eastbourne
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Eastbourne
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Eastbourne

Programma's in Eastbourne

Gratis brochure

EF Eastbourne

Leer Engels in EF Eastbourne en ontdek een jonge stad die zich razendsnel ontwikkelt. Slenter langs de statige Victoriaanse hotels aan de boulevard voordat je een duik neemt in het water. Herbeleef de geschiedenis in het 'How We Lived Then'-museum, dat het Britse leven van 1800 tot 1940 tentoonstelt. Je kunt ook kaartjes reserveren voor het London Philharmonic Orchestra, dat regelmatig Eastbourne aandoet. Natuurlijk ben je in minder dan twee uur al in Londen, dus kun je gemakkelijk een weekend weg om de hoofdstad te bezoeken. En dankzij de knusse straten vol winkels en cafés en het levendige stadscentrum zul je elke seconde genieten van het leren van Engels in Eastbourne. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Eastbourne. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Voel je thuis in EF Eastbourne

Haal het meeste uit jouw studietijd in EF Eastbourne door in een gastverblijf te logeren. Op die manier proef je van het dagelijkse Britse leven terwijl je je eigen kamer hebt bij locals thuis. Dankzij de eindeloze stroom aan mogelijkheden om je Engels te oefenen in Eastbourne verbeter je bovendien je accent. Je kunt de inwoners van je gastverblijf uiteraard ook vragen naar de leukste bezienswaardigheden van de stad en typische omgangstaal van het leren tijdens jouw cursus. Woon je liever wat zelfstandiger, dan kun je ook in onze studentenresidenties verblijven. Daar leer je de andere internationale studenten iets beter leren kennen terwijl je wat onafhankelijker bent. Beide accommodaties hebben zo hun voordelen voor het leren van Engels in EF Eastbourne.