Programma's in Manchester

Programma's in Manchester
4.7
458
(458 beoordelingen)
4.7

Leer Engels in Manchester een van onze 50 bestemmingen en ontdek deze moderne stad in Engeland. Van topsport tot muziekiconen: Manchester heeft studenten veel te bieden en is bovendien voorzien van goede verbindingen met de rest van Engeland. Vraag een brochure aan en vertrek samen met EF om Engels te leren in Manchester.

Programma's in Manchester

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Manchester
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Manchester
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Manchester
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Manchester

EF Manchester

Engels spreken in Manchester is een totaal andere ervaring dan wanneer je dat in het zuiden van het land zou doen. Dankzij de bruisende muziekwereld, vele galerieën en fantastische sportteams van de stad verbaast het niemand dat de hipste Britten naar Manchester komen. Ga naar King Street om luxe te kunnen winkelen of shop juist in de unieke boetiekjes van het Northern Quarter. De 'culturele galerij' van de stad vind je op Oxford Road, vol galerieën en musea. Sportfanaten willen ongetwijfeld naar een wedstrijd van de Manchester United Premier League, net buiten de stad. Met zoveel te doen zul je bovendien continu je Engels kunnen oefenen in Manchester.

Woon in Manchester

Wie Engels studeert in Manchester neemt een duik in de Britse cultuur, ongeacht waar je logeert. De allerbeste plek om van binnenuit te ontdekken wat er allemaal te doen is in de stad, is in een gastverblijf in Manchester. Je woont dan bij locals thuis, nuttigt samen maaltijden en wisselt ervaringen en standpunten uit. Woon je liever wat onafhankelijker, dan kun je in een van onze residenties terecht met studenten vanuit de hele wereld. Onze medewerkers helpen je bij het bepalen van jouw accommodatie en organiseren ter plaatse excursies waar iedereen aan mee kan doen. Waar je ook woont, je zult een onvergetelijke tijd hebben wanneer je Engels leert in Manchester.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.