ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Franse Programma's

Zoveel mensen dromen van het leren van Frans. Onze Franse taalprogramma's zijn gevarieerd, van een maand in Parijs om de basis onder de knie te krijgen tot een jaar in Nice om jezelf klaar te stomen voor een Franstalige universiteit. Welk Frans programma je ook kiest, je zult de lokale bezienswaardigheden en de Franse cultuur ontdekken. Vraag een brochure aan om jouw Frans avontuur te starten.

Franse Programma's
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Frankrijk

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Frans met EF

We bieden een groot aantal taalprogramma's Frans aan in Frankrijk die aansluiten bij je huidige taalniveau, je leerdoelen en je agenda. Je kunt kiezen uit verschillende cursuszwaartes en -lengtes, en dankzij de startdata door het hele jaar heen kun je de cursus precies laten aansluiten op je planning. Onze programma's in zowel Parijs als Zuid-Frankrijk omvatten activiteiten en vrije tijd waarin je meer over de lokale cultuur kunt leren en mensen kunt leren kennen om buiten het klaslokaal Frans mee te spreken. Of je nu twee weken of negen maanden in het land blijft: je verbetert je Frans en zult er een geweldige tijd hebben. Lees daarom meer over onze programma's Frans en bepaal welke het beste bij je past! Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Frans. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Ervaar Frankrijk

Onze programma's zijn ontwikkeld om je beter Frans te laten spreken, maar bieden je ook een geweldige kans om het Franse leven te ontdekken. Onze programmamanagers organiseren activiteiten zoals kooklessen, wijnproeverijen en excursies naar historische dorpjes en schitterend natuurschoon door het hele land. Ook bieden we programma's Frans aan met lokale stagemogelijkheden of vrijwilligerswerk. Dit zijn allebei geweldige kansen om te leren hoe je je Frans in een professionele setting moet gebruiken. Uiteraard houd je altijd tijd over voor heerlijke maaltijden in cafés en bistro's. Kies daarom een van onze vele programma's Frans en proef het authentieke Franse leven!