Spoedcursus Frans

Spoedcursus Frans
4.7
1024
(1.024 beoordelingen)
4.7

Wil je in korte tijd Franse leren spreken? Volg dan een cursus Frans met EF. Onze spoedcursus Frans is erop gericht om jou binnen een korte periode snel vooruitgang te laten boeken. Ideaal voor wie binnenkort een Franse test af te leggen heeft of een reis naar Frankrijk gaat maken. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Spoedcursus Frans

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk

Ontdek bestemmingen

Innovatieve lesmethode voor effectieve spoedcursus Frans

Met de dynamische en persoonlijke aanpak van EF leren studenten tijdens een spoedcursus Frans sneller en effectiever Frans spreken. Je krijgt niet alleen les in het klaslokaal, maar wordt op verschillende manieren en in verschillende omgevingen uitgedaagd. Door een combinatie van theorie en praktijk kun je binnen de kortste keren Frans leren spreken en begrijpen, of je nu een beginner of gevorderde bent.

Onze innovatieve lesmethode draait om snelle vooruitgang dankzij gepersonaliseerd Frans taalonderwijs. Door de combinatie van klassikale lessen, interactieve tools en culturele uitwisseling bereik je elke drie weken een hoger Frans taalniveau. Want: Frans leren in het land waar Frans de moedertaal is, is een zeer effectieve leermethode. Tijdens een spoedcursus Frans leer zo snel mogelijk de formele en informele Franse taal spreken en begrijpen, en bereik je leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn.

Persoonlijke begeleiding tijdens spoedcursus Frans

Je wordt bij EF op een persoonlijke manier begeleid door gepassioneerde EF-docenten. Je krijgt les met een groep op jouw niveau, waardoor je in het juiste tempo (lees: snel) vloeiend Frans leert spreken. Tijdens een spoedcursus Frans kun je eveneens rekenen op extra begeleiding als je hier behoefte aan hebt. Snel Frans leren in voor iedereen weggelegd. Schroom dus niet om onmiddelijk aan de slag te gaan. Je kunt iedere maandag instromen op onze taalscholen in Parijs of Nice.

Snelcursus Frans in Parijs en Nice

Bij EF kun je een snelcursus Frans volgens in het bruisende Parijs en de mediterrane kustplaats Nice. De scholen staan allebei op toplocaties, middenin de levendige stadscentra. Het EF-team in de school organiseert vele excursies, zodat je niet alleen de Franse taal, maar ook de lokale cultuur leert kennen.

Ik wil snel Frans leren, wat is de volgende stap?

Heb jij interesse in een snelcursus Frans met EF? Kun je niet wachten om snel Frans te leren spreken en begrijpen. Wacht dan niet langer en reserveer jouw plaats voor een spoedcursus Frans in Parijs of Nice.

Wil je meer informatie? Bijvoorbeeld over de duur van de snelcursus Frans, de accomodatie of leermethode. Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en krijg onmiddelijk antwoord op al jouw vragen. Waar wacht je nog op? Kies voor een snelcursus Frans van EF.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.