Sabbatjaar na het middelbaar

Sabbatjaar na het middelbaar
4.7
1690
(1.690 beoordelingen)
4.7

Heb je al nagedacht over wat je na het middelbaar wilt doen? Als je je secundair diploma gehaald hebt, kun je er voor kiezen om meteen verder te studeren, maar tegenwoordig kiezen steeds meer jongeren voor de voordelen van een sabbatjaar na middelbaar. Dit is namelijk hét moment om van je vrijheid te genieten! Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Sabbatjaar na het middelbaar

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

Een jaar naar het buitenland na middelbare school

Een gap year na het secundair geeft jou de kans om goed na te denken over wat je in de toekomst wilt doen. Amerikaanse en Australische studies hebben aangetoond dat het nemen van een gap year na het middelbaar een positieve invloed heeft op het maken van de juiste studiekeuze. Studenten die een sabbatjaar namen, hebben betere slaagkansen in hun eerste jaar aan de universiteit of de hogeschool dan studenten die deze tijd niet genomen hebben.

Natuurlijk kan een sabbatjaar na secundair een heel productief jaar zijn. Wat dacht je van het leren van een taal, praktijkervaring opdoen in een internationaal bedrijf of iets bijdragen aan de maatschappij door middel van vrijwilligerswerk?

Gap year na middelbare school voor internationaal succes

Misschien heb je al een specifiek doel voor ogen. Wil je graag een taal leren of les krijgen over een bepaald vakgebied ter voorbereiding op internationale hogere studies? Dan kan je bij EF kiezen voor een cursus in 10 verschillende talen of een taalcursus in combinatie met sectorspecifieke lessen, een stage of vrijwilligerswerk.

Maar er zijn ook veel andere opties. Zo kun je kiezen voor voorbereidingsprogramma’s voor een taalexamen of een cursus waarin je 2 of 3 locaties en/of talen aandoet. De mogelijkheden voor een gap year na het middelbaar zijn eindeloos!

EF heeft taalscholen op meer dan 50 bestemmingen wereldwijd. Ga Chinees leren in Peking of Japans in Tokio. Vertrek naar Frankrijk, Italië of Duitsland om de taal te leren van de locals. Voor Spaans kun je terecht op onze scholen in Spanje en Costa Rica. Of ga voor je Engels naar één van onze 30 taalscholen in Amerika, Engeland, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Canada en Malta.

Ik wil een sabbatjaar na middelbaar met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een tussenjaar na middelbare school met EF. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een jaar in het buitenland na middelbare school zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een tussenjaar school.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.