Programma's in Tokio

Programma's in Tokio
4.6
603
(603 beoordelingen)
4.6

Leer Japans in EF Tokio en verblijf in een van de verbazingwekkendste steden ter wereld. Tokio is een unieke, onweerstaanbare mix van Japanse technologie en eeuwenoude tradities. Pal om de hoek van een stalen toren vind je bijvoorbeeld een eeuwenoude shinto-tempel. Vraag een brochure aan en vertrek met EF om Japans te leren in Tokio.

Programma's in Tokio

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio

EF Tokio

Studeer Japans in EF Tokio wanneer je de taal wilt leren en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring wilt beleven. Alle programma's worden gegeven met kleine klassen, ervaren leraren en de nadruk op communicatieoefeningen zodat je de taal met vertrouwen leert spreken. Tijdens het leren van Japans volg je in EF Tokio ook op maat gemaakte privé-instructie in ons technologische taallab. Na schooltijd kun je de Japanse cultuur beleven door het traditionele eten te proeven, heiligdommen te bezoeken en futuristische elektronica uit te proberen. Een bezoek aan Japan is altijd een speciale ervaring, maar wanneer je Japans studeert in EF Tokio leer je dit land pas écht kennen. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Tokio. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Ervaar Tokio buiten lestijd

Het ontdekken van Tokio en omgeving is een belangrijk aspect van jouw studie Japans. Lokale excursies gaan bijvoorbeeld naar het hoogste gebouw van Japan, de Tokio Sky Tree, waar je de stad in vogelvlucht bekijkt. Je kunt je culturele kennis ook vergroten met een kabuki-avond of sumoworsteltoernooi. Tijdens jouw studie Japans in EF Tokio kun je ook mee op excursies naar de keizerlijke stad Kyoto en het iconische Mt. Fuji. Ook op school worden veel activiteiten georganiseerd, zoals het vieren van Japanse festivals, sushifeesten en barbecues. Zelfs de grootste uitdagingen van het leren van Japans zijn veel leuker wanneer je de taal in EF Tokio leert!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.