Alle EF programma's

Programma's in Korea

Programma's in Korea
4.9
988
(988 beoordelingen)
4.9

Ga naar Korea en woon in een land waar oude tempels zij aan zij staan met futuristische wolkenkrabbers. Een land rijk aan cultuur met een intrigerend verleden en een veelbelovende toekomst. Onze Koreaanse taalprogramma's zijn flexibel en gepersonaliseerd, voor elke leeftijd, niveau of interesse. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Korea
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Korea

Ga naar Korea en ontdek jouw Seoul!

Een hoogtepunt van de reis van de meeste mensen naar Korea is je identiteit ontdekken in Seoul. De hoofdstad is een van 's werelds grootste metropolen, met meer dan 10 miljoen inwoners. Je vindt er een reeks verschillende wijken die allemaal een andere sfeer hebben. Myeongdong is het belangrijkste winkelgebied terwijl Insadong bekend staat om zijn traditionele kunst en Hongdae voor populaire cultuur. Geen reis naar de stad is echter compleet zonder naar Jongno te gaan. In deze wijk vind je de koninklijke paleizen en het presidentiële blauwe huis. Seoul is een enorme stad en elke hoek biedt iets nieuws. Dus, de volgende keer dat je naar Korea gaat, moet je zeker de tijd nemen om jouw Seoul te vinden.

Ga naar Korea en leer Koreaans

Als je echt het beste uit een reis naar Korea halen, waarom dan niet de taal leren? Koreaans leren in Korea is een geweldige manier om jezelf onder te dompelen in de cultuur van het land terwijl je nieuwe taalvaardigheden ontwikkelt. Wil je thuis komen van je reis en al je favoriete K-Drama's bekijken zonder ondertitels? Hoe zit het met het kunnen meezingen met al je favoriete K-Pop-nummers? Door een reis naar Korea te combineren met je taalstudies, heb je een beter begrip van de cultuur en een nieuwe vaardigheid die je ook met je toekomstige carrière zal vooruithelpen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.