Opleiding

Opleiding Frans

Opleiding Frans
4.8
1131
(1.131 beoordelingen)
4.8

Heb jij interesse in een Franse opleiding? Het maakt niet uit hoe oud je bent - wij hebben het juiste programma voor je. Onze innovatieve Franse cursussen geven je alles wat je nodig hebt om de taal met vertrouwen te leren spreken. Een opleiding Frans zorgt ervoor dat je de hele dag met Franssprekenden communiceert. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk

Ontdek bestemmingen

Waarom een opleiding Frans volgen met EF?

Of je nu een paar zomerweken aan de Franse Middellandse Zeekust wilt doorbrengen of een heel jaar in Parijs, wij bieden je tal van mogelijkheden om een opleiding Frans te volgen. Al onze scholen zijn centraal gelegen, modern en comfortabel ingericht - de perfecte omgeving voor een opleiding Frans.

Jij bepaalt zelf hoe lang jouw opleiding Frans duurt, van twee weken tot een jaar, en welke cursussen je in die tijd volgt. Je kunt je voorbereiden op een taalexamen, de nodige taalvaardigheden verwerven om in een bepaalde branche te werken of specialiseren in de Franse cuisine, kunstgeschiedenis of mode.

Frans opleiding in gastverblijf of studentenresidentie?

Kies je accommodatie om een Franse opleiding te volgen op basis van jouw interesses Velen kiezen voor een Frans gastgezin om te dineren en de avonden en weekends door te brengen. U geniet van de privacy van een gezin in de verte en ontwikkelt persoonlijke relaties met uw gastheren.

Degenen die meer flexibiliteit en sociale interactie verkiezen, blijven bij studenten van over de hele wereld in een van onze slaapzalen. Welke accommodatie je ook kiest, als je in Frankrijk studeert, heb je genoeg gelegenheid om je taalvaardigheden in het dagelijks leven te oefenen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.