ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Opleiding Japans

Als je je Japanse taalkennis wilt vergroten, dan is een opleiding Japans op originele bodem samen met gemotiveerde medestudenten de allerbeste manier. Japan is veilig, schoon en schitterend, zodat je het land met plezier zult ontdekken. Door een opleiding Japans zul je de taal veel natuurlijker leren dan thuis. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Opleiding Japans

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Japan

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Japan

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Japan

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Japan

Volg een opleiding Japans in Tokio

Meld je aan voor een opleiding in Japan om Japans te leren en kom thuis met een geheel nieuw perspectief. Japan trekt jaarlijks duizenden bezoekers, maar als je een opleiding in Japan volgt, leer je veel meer dan een toerist. Onze ervaren leraren leggen je zowel de Japanse cultuur als de taal uit, zodat je zowel je taalkennis als je culturele begrip vergroot. Kies voor een opleiding Japans in Tokio.