Opleiding in Spanje

Opleiding in Spanje
4.7
716
(716 beoordelingen)
4.7

Een van de beste manieren om Spaans te leren in Spanje is het volgen van een opleiding in het land zelf. Studeer in dit warme land vol dans en heerlijk eten. Zet een grote stap richting vloeiend Spaans en kies voor een opleiding in Spanje. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan!

Opleiding in Spanje

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga

Ontdek bestemmingen

Opleiding in Spanje

Of je nu je eerste Spaanse woorden wilt leren of een carrière in een Spaanstalig land ambieert: wie een opleiding in Spanje volgt, studeert in een warme, motiverende omgeving. Als je graag van het Spaanse leven en de Spaanse cultuur wilt proeven, dan is een opleiding in Spanje veel leuker dan het thuis volgen van lessen. We bieden onder meer cursussen aan voor jonge studenten die pas net beginnen met Spaans, maar hebben ook programma's voor volwassenen die al een aardig woordje Spaans spreken. Tijdens een opleiding in Spanje ben je verzekerd van hoogstaand taalonderwijs in een vriendelijke, leuke sfeer, met veel mogelijkheden om je Spaans te oefenen met je klasgenoten en de vriendelijke locals.

Flexibele cursussen voor elk type student

Ben je op zoek naar een combinatie van een leerzame ervaring met een vakantie in de zon? Wil je graag aan een Spaanstalige universiteit studeren? Moet je Spaans kunnen spreken voor je werk? Volg een opleiding in Spanje om je persoonlijke en taaldoelen te bereiken. We zijn trots op onze flexibiliteit: elke opleiding in Spanje kan worden aangepast aan je eigen behoeften. Kies uit Barcelona en Malaga en laat de cursus zo lang duren als je zelf wilt. Bepaal hoe intensief je programma is en welke vakken je interessant vindt. Voeg daar nog eens optionele activiteiten en excursies uit ons grote aanbod aan toe, en je hebt een compleet op maat gemaakte cursus!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.