Stage in het buitenland

Stage in het buitenland
4.4
1588
(1.588 beoordelingen)
4.4

Een stage in het buitenland is de ideale manier om je CV te verrijken. Tijdens deze periode doe je specifieke kennis en werkervaring op in een internationale omgeving. Een stage en studie in het buitenland wordt door veel werkgevers als een absolute meerwaarde gezien. Wil jij ook het EF Certificate of International Internship ontvangen? Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Stage in het buitenland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeFrankrijkKoreaDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingapore

Waarom een stage in het buitenland?

Een buitenlandse stage van EF combineert een stage van 50 uur met een intensieve taalcursus van minimaal 4 weken. Tijdens de algemene taallessen die in de ochtend gegeven worden, concentreer je je op het schrijven van je CV en leer je verschillende sollicitatie- en gesprekstechnieken.

Je krijgt de mogelijkheid om sectorspecifieke taalvaardigheden te ontwikkelen en je doet waardevolle internationale werkervaring op bij een bedrijf. Met ons stageprogramma ga je onbetaald voltijds of deeltijds aan de slag voor een bedrijf, afhankelijk van je bestemming.

Met een buitenlandse stage ben je een aantrekkelijke kandidaat voor werkgevers. Werkgevers zien een internationale studie of stage namelijk vaak als een groot voordeel. Een goede beheersing van de Engelse taal wordt zeer gewaardeerd. Ook de ervaring met internationale communicatie wordt gezien als een voorsprong

Gaat jouw voorkeur uit naar een langere stage in het buitenland?

Kies dan voor ons Stage Plus programma. Ga voor een 3+3 programma. (3 maanden taalcursus en 3 maanden stage) of een 6+3 programma (6 maanden taalcursus en 3 maanden stage). Neem contact op met ons voor meer informatie.

Onze EF scholen hebben samenwerkingen met veel start-ups en grote bedrijven in verschillende sectoren. Dit maakt het gemakkelijk om je te plaatsen bij een bedrijf dat écht binnen je interessegebied ligt. Ook verrichten stagiaires betekenis- en impactvol werk. De bedrijven waar EF mee samenwerkt maken gebruik van de unieke vaardigheden van de studenten en schaven je vaardigheden op innovatieve manieren bij.

Op welke bestemmingen kun je een buitenlandse stage volgen?

Ons stageprogramma is beschikbaar op alle EF Scholen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Malta, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Duitsland, Japan, Italië en Spanje.

Of jouw interesses nu liggen op het gebied van marketing, toerisme, journalistiek, economie, maatschappelijk werk of biologie: EF gaat voor jou op zoek naar een buitenlandse stage in jouw vakgebied, op jouw favoriete bestemming, waar ook ter wereld.

Je bepaalt zelf de lengte van je stage. Verbreed je horizon, ontdek een nieuwe taal en cultuur, doe werkervaring op en kies de perfecte stage in het buitenland.

Bij welke bedrijven en organisaties kun je een buitenlandse stage volgen?

Een aantal van onze studenten volgden een buitenlandse stage bij onderstaande bedrijven en organisaties. Let op: dit zijn slechts een aantal voorbeelden. De kans op een stageplaats bij een bedrijf of organisatie is altijd afhankelijk van de desbetreffende taalschool en bestemming die jij kiest:

  • Buitenlandse stage Journalistiek bij BBC in Londen
  • Stage buitenland Toerisme bij Hilton Hotel in Bournemouth
  • Buitenlandse stage Communicatie & Media bij Rogers Communications in Toronto
  • Stage buitenland Economie bij Allied Irish Bank in Dublin
  • Buitenlandse stage Marinebiologie bij Vancouver Aquarium in Vancouver
  • Stage buitenland Entertainment en Toerisme bij Disneyland in Parijs
  • Buitenlandse stage Kook- en horeca bij Escriba bakkerij in Barcelona

Tijdens een buitenlands stageprogramma ga je fulltime of parttime aan de slag bij een professioneel bedrijf op jouw bestemming.

Ik wil een buitenlandse stage volgen met EF, wat is de volgende stap?

Neem dan contact op met één van onze stagecoördinatoren via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over buitenlandse stages van EF.

Wil je meer lezen over de ervaringen van andere stagiair(e)s. Kijk dan eens op onze GOBlog of lees alvast de volgende blogpost over hoe je zonder werkervaring toch een job kan vinden.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.